2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکته مهدی عجل نجات بخش است برای نجات مردم از ظلم و کشت و کشتار می‌آید

باعث جنایت کسان دیگری هستن از غرب و آمریکا و خداوند مردم را به دست مهدی نجات می‌دهد

بسیار برای فرج دعا کنید تا جنایات کمتر گسترش یابد وگرنه غرب تشنه سیری ناپذیر است او تمام دنیا را می‌خواهد نه فقط غزه و نه فقط سوریه

دقت کنید 

دلیل این جنایات کیه ! 

ما همین الان در غزه می‌بینیم که پیر مردی که یک کیسه آرد به سختی در این قعطی تهیه کرده در راه ویرانه ای که خانواده اش را پناه داده میرود و می‌بینید که خیلی راحت پهپاد به او شلیک میکنه و کیسه آرد خونی بر زمین می افتد ! 

و هزاران جنایت که حتی توی تهران خودمون توی تجریش دیدیم 

پس دقت کنید که این اتفاقات داره میافته و خداوند متعال برای جلوگیری از این همه جنایت مهدی عجل را به فریاد مردم می رساند

یه چیزو دقت کردیجالبه همه این اتفاقات فقط تو خاورمیانس نه اروپا 😂💔

درست دیگه

چون یهود دنبال تصرف خاورمیانه هست

و همه این ها تو تیم یهود هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این چیزایی که گفتی خیلی ترسناک بود و خدا نکنه به زودی اتفاق بیفته یا اصلا واقعی باشه. من یکی که دلشو ...

خدا نکنه!!!!

خدا نکنه ظهور اتفاق بیافتد چون شما دلش را نداری؟ 

من متوجه تاپیکتان نشدم

ظهور امام زمان عجل گشایش است وگرنه همین الان جنایات در نقاط دیگر دنیا در حال رخ دادن است و ما تنها راه نجات‌مان آمدن مهدی عجل است وگرنه دیر یا زود دشمن به در خانه ما هم خواهد آمد 

غرب و آمریکا در طول تاریخ به دنبال جنایت و مستعمره گرفتن و برده داری بودن و اکنون نیز تشنه تر از همیشه آنها برای رسیدن به مقاصد خود حاضران نه یک نفر و نه هزار نفر بلکه میلیون ها نفر را قربانی کنند

درست دیگهچون یهود دنبال تصرف خاورمیانه هستو همه این ها تو تیم یهود هستن

بله اینها تشنه قدرت هستن و خاورمیانه که سرشار از نفت و معدن طلا و آب و غیره است بهترین منطقه برای اونهاست

شبیه ترامپ😂

وای من اومدم بگم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خدا نکنه!!!!خدا نکنه ظهور اتفاق بیافتد چون شما دلش را نداری؟ من متوجه تاپیکتان نشدمظهور امام زمان عج ...

خب نگاه من به زندگی اینطوری نیست واقعا! و این چیزا رو اصلا قبول ندارم. به نظرم دیدگاه شما خیلی خاص و عجیبه که منتظر اتفاق افتادن چیزایی هستین که شاید کلا ی افسانه باشه! استارتر لطفا بحث رو ادامه نده. نمیخوام به روی هم برگردیم چون دیدگاهمون متفاوته و نمیتونیم همدیگه رو قانع کنیم

خب نگاه من به زندگی اینطوری نیست واقعا! و این چیزا رو اصلا قبول ندارم. به نظرم دیدگاه شما خیلی خاص و ...

درست میگی شایدم افسانه باشه

تنها چیزی که میتونه این شاید و تبدیل به یقین کنه مطالعه هست

درست میگی شایدم افسانه باشهتنها چیزی که میتونه این شاید و تبدیل به یقین کنه مطالعه هست

اتفاقا در موردش مطالعه کردم ولی قانع کننده نیست برام. نمیخوام بحث ادامه پیدا کنه اینجا تاپیکیه که اکثرا با من هم نظر نیستن پس بهتره ریپلای نکنید و خودتون که باهم طرز فکر مشترک دارید بحث رو ادامه بدید. همه آدما نمیتونن ی جور فکر کنن و کسی نباید به زور دنبال قانع کردن دیگران باشه

دقت کنید در این سایت خارج از کشور و حتی از یهود هم حضور دارن و قطعا این افراد نمیان بگن من فلانی از مناطق اشغالی یا هرجای دیگر هستم

دقت کنید

قطعا این افراد چندین تاپیک معمولی با یک اسم معمولی دارن و در سایر تاپیک هایی که به ضررشان باشد شروع به تاپیک زدن میکنن 

که قصد ما هم صحبت با این افراد نیست پس از ابراز ترس این افراد باید خوشحال بود

اتفاقا در موردش مطالعه کردم ولی قانع کننده نیست برام. نمیخوام بحث ادامه پیدا کنه اینجا تاپیکیه که اک ...

و اینکه همه ی کتاب ها هم توسط انسان ها نوشته شدن وتنها وجورپد مطلق جهان که هیچ نقصی نداره فقط خداست