2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@zahraayat‍

سلام. چیزای خطرناک شجاعت ندارم بخونم. بهم میریزم. شرمنده

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سفیانی کی میاد؟ممنونم عزیزم که تگم کردی

زمان خروج سفیانی مشخص نشده چون از علائم متصل به ظهور هست و برخی روایات نقل کردن ۶ ماه تا یکسال بعد حضرت مهدی عجل ظهورشان علنی می‌شود 

پس نباید انطباق بدیم بگیم مثلا الان فلانی سفیانی هست چون ممکن گمراه بشیم 

تنها باید شناخت پیدا کنیم تا آن شاء الله نشانه های بعدی مشخص شد طرف درست تاریخ بشناسیم بدونیم کدوم طرف حق و درست و کدوم ناحق و شیطانی است 

یک نکته در مورد سفیانی (الا لعنة الله علی القوم الظالمین) 

طبق روایات سفیانی هم لشکر بزرگی داره و نکته اینجاست که قطعا آدم ها دور کسی جمع نمیشن که بگه من میخوام قتل و عام کنم زن و بچه هارو بکشم یا من ظالمم

قطعا اون ملعون شعارهای خوبی میده احتمالا میگم ما میخوایم دنیا رو بگیرم که خوشبخت بشیم شاد باشیم ، شما تو رفاه باشید و چیزهای شبیه اون 

و وقتی روایت میگه اینا میرن عراق جنایت ها میکنن آدم هارو بر اساس اسم که علی ، فاطمه، حسن ، حسین باشه میکشن حتما به اونا القا میشه که اینا باعث بدبختی شماها هستن اینا هستن که نمیزارن شاد باشید تو رفاه باشید 

قطعا سفیانی مکار هست و با مکر لشکری رو گرد خودش جمع آوری میکنه 

اما

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ﴿۵۴ آل عمران﴾

لایک

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌