2777
2789
بالا بیاره بهتره احتمالا عفونت داره اگه بلده و حال داره آب نمک قرقره کنه اگه بلد نیست که اذیتش نکن ، ...

اصلا نمیذاره بهش دست بزنم قاطیه حسابی حتی نمیذاره پاشویه کنم هنوز عسل براش مجاز نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب سنجم خراب شده نمیدونم . سعی کردم یکم پاشویه بدم پایین بدنش خنک تر شده ولی بالای بدنش هنوز داغه. ...

بلخره دمای بدنش دستته دیگ میدونی داغه یا تب

دیگ چیا خورده

پفیلایی اجیلی چیزی

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
بلخره دمای بدنش دستته دیگ میدونی داغه یا تبدیگ چیا خوردهپفیلایی اجیلی چیزی

نسبتا تب داره. داغ معمولی نیس. نه چیزی نخورده یکم فقط عصری بستنی خورد و یکم بيسکوئيت امشب هم یکم دوغ تقریبا ترش. ماست یکم هم باباش میگه بهش ترشی داده

اصلا نمیذاره بهش دست بزنم قاطیه حسابی حتی نمیذاره پاشویه کنم هنوز عسل براش مجاز نیست

اره عسل نده سنش کمه ، پدرش نیست کمکت بده چی خوشحالش می‌کنه به همون بهانه ببر تو حمام آب ولرم کن دستانش از آرنج به پایین پاهاشم از رون به پایین خیس کن اصلا بذار یکم تو حمام آب بازی کنه، گناه داره طفلی، 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
نسبتا تب داره. داغ معمولی نیس. نه چیزی نخورده یکم فقط عصری بستنی خورد و یکم بيسکوئيت امشب هم یکم دوغ ...

سردیش کرده لابد  بچه🤦‍♀️

اگ تخم مرغ داری سفیدشو بمال کف پاهاش تبو میاره پایین

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
چون خوابه نمیذاره بهش دست بزنم گریه میشه

آخی عزیزم، با تب سنج مدام چک کن یه وقت زیاد بالا نره محیط اطرافش رو خنک کن ذره ذره بالشش رو نمدار کن ملحفه نمدار که خیس نباشه بنداز روش سعی کن جاهای نبض دار رو خنک کنی تا صبح که ببرین دکتر

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه