2777
2789
عنوان

لاغری و کاهش سایز

182 بازدید | 20 پست

دور کمرم ۳۷ دلم میخواد رو ۳۳ بیاد باشگاه رو شروع کردم برای حجم باسنم و در اومدن خط یازده شکمم میرم از طرفی میگن برای باریک تر شدن کمر باید حجم کلی چربی بدنم اب بشه دوست ندارم جاهای دیگم لاغر بشه درست میگن بنظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بله راست میگن من ۸ کیلو لاغر شدم اما اون چیزی که تو ذهنم بود نشد فک میکردم کمرم خیلی باریکتر بشه اما صورت و باسنم آب شد 😐

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

ساق پا چطوری لاغر میشه؟

خیلی مقاومه لعنتی

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

دور کمر 37 ؟ اصن چجوری زنده ای شما 😑😐

🤣🤣🤣 کمه الان؟ بعضیا ۳۹ هستن من ۳۷ ام دیگه اتفاقا باسن رون های پری دارم کمرمم یکخورده باریکه دلم میخواد باریک تر شه لاغر مغ مغو محسوب نمیشم

متاسفانه بله راست میگن من ۸ کیلو لاغر شدم اما اون چیزی که تو ذهنم بود نشد فک میکردم کمرم خیلی باریکت ...

🥲💔

نمیخوام با رژیم باریک کنم میخوام اروم اروم با باشگاه باریک شه چون دوست ندارم خیلی لاغر شم برای فرم حجم باسنمم میرم نمیدونم واقعا

متاسفانه بله راست میگن من ۸ کیلو لاغر شدم اما اون چیزی که تو ذهنم بود نشد فک میکردم کمرم خیلی باریکت ...

وقتی با رژیم یا یهویی سریع وزن کم کنی باسنتم اب میشه در نتیجه کمرت هر چقدر باریک بشه خودشو نشون بده چون کمر باریک یا هیکل ساعت شنی یک نوع خطای دید که باد برای به چشم اومدن کمره شونه های باریک پهن و باسن خوبی داشته باشی