2777
2789
عنوان

چرا بیدارید⁉️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 112 پست

الان رسیدم ازسرکار،بعدازکلی رانندگی،ازبس نورچراغ ها توچشمم خورده الانم که رسیدم حس میکنم ماشین روبه رومه😂

درضمن شماازبابات ناراحت شو ولی به احترامی بهش نکنی و خودتم سعی کن یادبگیرتعویض چرخ رو

هرگِردی،گردونیس...

نمازصبح

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا

به خاطر صحنه ای که اصن از چشمم نمیره

ی ماه گذشته از روزی که  دوتاشون تو اتاق برهنه دیدم و بهم خیانت کردن

ی ماهه که از جلو چشمام کنار نمیره این صحنه

از ی طرفم زن پسر عمه ام بهم گفته شبی داعشی هایی

از اون طرفم چیز دیگه نبود دیشب ی بلایی سرم بیارن تو بیابون

بچمم همش میگه چرا بابام نمیاد پیشم گریه میکنه 

دیگه خستم💔

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

توو جنگ خونمون دزد اومده از بعدِ اون شبا میترسم بخابم

خدا ازشون نگذره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ناراحتم :)🖤

تو چرا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ممنونم نظرتو گفتیببین من اگه میدیدم کسی میاد کمکزود زنگ میزدم بابا نیا دیگه

فداتشم

آره دیگه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ازخواهرشوهرم برای دارو یه تومن قرض گرفتم قرارشدتوی مرداد بزنم واسش(هنوز یکماه هم نشده گرفتم) اون موقع روم نشدازخانوادم بگیرم چون واسم تازه یخچال خریده بودن.

ساعت یک یهو دیدم نه سلامی نه علیکی شماره کارت فرستاده😐

من دوتومن توحسابم بود برای کاری گذاشته بودم زدم واسش یه تومنشو.رسیدفرستادم هیچچی نگفت😐

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

فیل تر لباسشویی باز کردم تمیز کنم بستم و روشن کردم لباسا بشوره تموم ک شد رفتم خامپش کنم موکت آشپزخونه رو آب گرفته بود😥😥😥فیلتره.نمیدونم چی شد ک یا خوب جا نیوفتاده یا واشرش کج بوده بستم آب نشتی داره😥ناراحتم هم موکتم تازه شسته بودم هم دیگ امکان شستن مجدد ندارم زیرش لگن گذاشتم پنکه هم روشن کردم تا خشک بشه 

شوهرمم مبخواست بخوابه گفتم داره آب میره پا نشد درستش کنه بی مسئولیت مث خرس خوابید 

دیروز کلی حرص خورم از زمین و زمان دلم پر بود 

کااااش تو یه کشور آروم و بی حاشیه به دنیا  میومدم که فقط برای پیشرفت به تلاش فردی نیاز بود 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
من هر جا پنچر شدم به هیچکس زنگ نزدم فورا از دو نفر کمک گرفتم و درست شد ی پنچری دیگه لازم نیست بری ی ...

دقیق نخوندی 

من بخاطر پنچری نرفتم شهر دیگه

کلا یه شهر دیگه بودم

اصلا کسی نبود کمک بخوام