سبز_یشمی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 1810 عنوان بو و مزه بد دهان صبح ها عادیه❓❓ 135 بازدید | 11 پست من صبح که از خواب بیدار میشم دهنم مزه بدی میده انگار و احساس میکنم تفمم یه جور بوی تف میده هر از گاهیتاحالا تو ۲۳ سال زندگیم کسی نگفته دهنم بو میده ولی از وقتی نامزدی کردم همش نگرانم نکنه دهانم بو بده🥲 1404/04/27 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبز_یشمی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 1810 به فوبیای دیگ اضافه شد به فوبیاهامفک کنم عادی باشه تو زندگیم هیچ وقت فکر نکردم دهانم بو بده از وقتی نامزدی کردم وسواس شدیییید گرفتم من هر روز حموم میرم مام بادی اسپلش بادی لوشن اسپری میزنم باز میگم نکنه الان بدنم بو بده یا نکنه موهام بو بوده
banoomm عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1346 تو زندگیم هیچ وقت فکر نکردم دهانم بو بده از وقتی نامزدی کردم وسواس شدیییید گرفتم من هر روز حموم میرم ... فک کنم اوایلش اینجوری باشه بعدش دیک برات عادی میشه
_sorena_ عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 3867 من همین مشکل داشتم ازوقتی شبا دهانشویه میزنماوکی شدم حتی صبحام دهانم بوی تخمیر و بد نمیده بخاطر دهانشوبه
dina1994 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 999 تو زندگیم هیچ وقت فکر نکردم دهانم بو بده از وقتی نامزدی کردم وسواس شدیییید گرفتم من هر روز حموم میرم ... بنظرت چرا ادم همچین حس وسواسی میاد سراغش بعد نامزدی
سبز_یشمی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 1810 بنظرت چرا ادم همچین حس وسواسی میاد سراغش بعد نامزدی وقتی با کسی که عاشقشی وارد رابطه میشی چه دوستی چه نامزدی میخوای بهترین ورژن از خودت باشینمیخوای جلوش بد بنظر برسی و خب بهداشت فردی خیلییی مهمه قطعا ادم وسواس میاد سراغش که نکنه یه وقت بوی ناخوشایندی بدم و تصویر بدی تو ذهن پارتنرم داشته باشم
dina1994 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 999 وقتی با کسی که عاشقشی وارد رابطه میشی چه دوستی چه نامزدی میخوای بهترین ورژن از خودت باشینمیخوای جلوش ... بله اینا ک درسته ، اما گفتم شاید مثلا نامزدت ادم حساس و وسواسی باشی ، نا خوداگاه حرفا یا رفتارش روی شما هم اثر گذاشته باشه