2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم لطفاً بیاید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
بنظرم از یه جایی شروع کن ذهن خودت و آماده کن واسه جدایی بعد از همه حا بلاکش کن سختیش چند ماهه ولی تر ...

برم ببینمش و باهاش کات کنم؟یا نه بهش بگم به درد هم نمیخوریم؟

کاربری دست دو نفره🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم ببینمش و باهاش کات کنم؟یا نه بهش بگم به درد هم نمیخوریم؟

بنظرم نبینش حتی زنگ هم نزن تو پیام بگو اینجوری نظرت عوض میشع ببین اول ذهنی خودت و آماده کن دیگه اقدام کن چون اینجوری تا حرف زد قشنگ دوباره دل میدی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

این قضیه اینقدر ادامه پیدا میکنه تا تیکه های روحت و احساساتت رو از کف زمین جنع کنی و یکبار برای همیشه بری

چندماه سوره فتح بخون

بعد چنان تغییری میکنه شخصیتت که اجازه نمیدی کسی تحقیرت کنه 

بهت قول میدم 

یعنی هیچ راهی ندارد که رابطمونو درست کنم؟

ببین مهم نیست که تو تنها بخوای واسه یه رابطه باید دونفر بخواین اینجوری که گفتی بعید میدونم اون تمایلی داشته باشه 

چند سالته؟

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من ۲۰ایشون ۲۲کاش یکم به خودش بیاد

خب هنوز سنت کمه اونم کمه ببین اون به خودش اومده میدونه چند چنده تو باید به خودت بیای این به دردت نمیخوره باز خودت میدونی

خب هنوز سنت کمه اونم کمه ببین اون به خودش اومده میدونه چند چنده تو باید به خودت بیای این به دردت نمی ...

می‌دونم به دردم نمیخوره اما خیلی وابستشم احساس میکنم اگه برم من ضرر کردم نه اون

کاربری دست دو نفره🩷

می‌دونم به دردم نمیخوره اما خیلی وابستشم احساس میکنم اگه برم من ضرر کردم نه اون

چون اعتماد به نفست پایین اینجوری فکر میکنی اتفاقا اون ضرر میکنه چون دختر به این خوبی دیگه پیدا نمیکنه الان موندی با کسی که بهت توجه نداره خسیس هم هست این مرد زندگی نمیشه واست ببین این مراحل سوگ هست کلا اولش همه چیز و انکار میکنی بعد میگی مقصر منم بعد میپذیری بنظرم بیشتر فکر کن