2789
عنوان

فیریزر یخچال

121 بازدید | 20 پست

خرابه والا هرچی توش میزاریم خراب میشه من مامانم فوت شده با بابام تنها زندگی می‌کنیم والا میگم فیریزر خرابه چند بار آوردیم هی برفک میزنه درست نمیشه یه بستی سفت توش بزاری یعد یکماه آب تحویل میگیری الان گفتم درک بی پولی من ۱۵ سالمه گوشیم فعلا آیفون ۱۲ هست گفتم اینو میفروشم  بعد رفتم قیمت هارو دیدم میخام گریه کنم یعنی گوشیمم بفروشم کافی نیست

بابام یک‌سره میگه عصابمو خرد نکن خوب چیکار کنم با چه انگیزای رفتم آشپزی کنم مرغ بو از صد لا باز می‌شد اصلن آب بود

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای یدونه از این کوچیکا بگیرید فعلا قیمتی نداره خوبم یخ میکنه فقط فریزرش بگیرید

نه آخه کوچیک به چه دردم میخوره کلن وقتی خرابه کلشو عوض کنم بهتره چون سنی دیگه از یخچاله گذشته خدا میدونه چند ساله داره کار میکنه دوست داشتم دو درب بگیرم ولی الان همون سادشم غنیمته

یخچال ایرانی بخر ،از جا یخی اش به جای فریزر استفاده کن،برای دو نفر کافیه

فکر میکنی دو نفریم و فلان خورد و خوراکمون اندازه ۴ نفره

ایرانی آخه خواهر من ماشینو و وسایلش چیه که یخچال چی باشه

قسطی میتونید بگیرید ها بعد کم کم پولشو بدید

آره اینم هست از یجا قسطی کولر و اینا آوردیم لوازم خانگی هست فعلن بابام بهش بر خورده هرچی پرسیدم یخچالم داره یا نه جواب نداد ولی بازم پول جلو میخاد تا قسطش سنگین نباشه

فکر میکنی دو نفریم و فلان خورد و خوراکمون اندازه ۴ نفرهایرانی آخه خواهر من ماشینو و وسایلش چیه که یخ ...

دوو اسنوا خوبن اتفاقا هر کی داره راضی بوده 

یخچال ما سامسونگ بود وقتی خراب شد ۲۰ خورده هزینه یه تعمیرش شد فقط