2777
2789
عنوان

بیاینننننننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
چون هنوز رو مخم بود حرکتت و حرفت

خوب جوابشو دادی دیگه؟؟ مگه نگفتی بی عقلی؟ منم اون حرفت خیلی رومخم بود،، چون زندگیه خودمه انتخابه خودمه یکی دوست داره ۱۹ سالگی ازدواج کنه یکی ۴۰ سالگی دلیل نمیشه به خاطر انتخاب دیگران به خودمون این اجازه رو بدیم که بهش توهین کنیم ازدواج کردن یا نکردنش و مسخره کنیم تو دعوا بزنیم تو سرش 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

خوب جوابشو دادی دیگه؟؟ مگه نگفتی بی عقلی؟ منم اون حرفت خیلی رومخم بود،، چون زندگیه خودمه انتخابه خود ...

اره من اینجوری حرف نمیزنم همچین اخلاقی ندارم 

ولی حس کردم چقدر بی رحمی اون جوابو دادی عصبانی شدم 

ناراحت نباش دیگه🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من اینجوری حرف نمیزنم همچین اخلاقی ندارم ولی حس کردم چقدر بی رحمی اون جوابو دادی عصبانی شدم نارا ...

منم همچین اخلاقی ندارم تو تاپیکا نگاه کنی کلا تیکه کلامم عشقم و فداتشمه با همه همینجوری حرف میزنم،.

توام ناراحت نباش♥️

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

برین بیرون اب بخرین بچت گناه داره

تاپیک واسه قبله عشقم، دیروز آبمون وصل شد