2777
2789
عنوان

بیاینننننننننننننننننن

168 بازدید | 22 پست

ما الان سه روزه آب نداریم سه روزه یکسره آب قطعه حتی یه ساعتم نیومده، الان تو گوگل زدم اداره آب کرج که گفت ۱:۳۰ تعطیل شده رفتن تا ۷:۳۰ صبح شنبه و ما الان آب مون وصل نشده اونا هم تعطیل کردن رفتن این یعنی چییییییی؟؟؟؟؟ یعنی تا شنبه باید بدون اب بمونیم؟؟؟؟؟؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

تروخدا کسی می‌دونه بگه خیلی استرس دارم، یه قطره آب تو خونه نیست، بچه ۶ ماهه همم داریم 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو استان ما چهارمحال بختیاری سال ۱۴۰۲ ۱۲ روز اب قطع بود

وای چه جوری تحمل کردین، من استرس بچه رو دارم بیشتر 

به بدبختی با تانکر اب میوردن کوجه ها با قمقمه پر میکردیم خیلی سخت بود لعنت به مدیریت های اشتباه

خدا لعنت شون کنه

من داشتم پیام میدادم تا ارسال و زدم تاپیک ترکید 

باشه حق با توعه من ازت معذرت میخوام

آره به من ربطی نداره ولی وقتی یچیزی میگی آدم میسوزه 

باید یچیزی میگفتم دیگه🙄

میتونستی تسویه حسابتو بذاری واسه بعد نه تو تاپیک ناراحتیم بیای این حرف و بزنی فکر میکنم اصلا درست نبود بعدم دو نفر بی تربیت و اوردی سه نفر به یه نفر بهم اینهمه توهین کردن 🫤

من داشتم پیام میدادم تا ارسال و زدم تاپیک ترکید باشه حق با توعه من ازت معذرت میخوامآره به من ربطی ند ...

منم ازت معذرت میخوام؛) خوب توام یه چیزی گفتی منم سوختم منم باید یه چیزی میگفتم دیگه؟؟ سریدین شمال خوب زشته دیگه عزیزمن به منم برخورده بود، من دو نفر دیگه رو نیاوردم خودت تاپیک زدی فحش دادی خودت اول شروع کردی به من گفتی کاربر منفور درسته؟؟؟ منم تاپیک زدم داشتم به کاربرا توضیح میدادم که علتش چی بوده و کاربر منفور نیستم ک شما دعواتتون شد. 

من داشتم پیام میدادم تا ارسال و زدم تاپیک ترکید باشه حق با توعه من ازت معذرت میخوامآره به من ربطی ند ...

الان ۴ روز گذشته از اون حرف من، من تو این ۴ روز تاپیک زدم راجبه شما؟؟ توهینی کردم به شما؟؟ به من گفتی بی عقلی میتونستم تاپیک بزنم فشت بدم دیگه درسته؟؟ ولی اینکارو نکردم تو خودت بعد ۴ روز یهو گرفتی رو من 

منم ازت معذرت میخوام؛) خوب توام یه چیزی گفتی منم سوختم منم باید یه چیزی میگفتم دیگه؟؟ سریدین شمال خو ...

واقعا موندم اینجور وقتا چرا همه بر علیه منن هیشکی پیدا نمیشه از من دفاع کنه سریدین ینی سر خوردین معنی بدی نداره

اون تاپیک جای تسویه حساب نبود عزیزم 

ما هم گاها از مسافرا اذیت میشیم بعدم خودم به شخصه خیلی کم تهران میام واسه کارای ضروری 

منفور هم ینی کسی که ازش متنفر میشه بود😅

حالا عب نداره دیگه می بخشم😅

آشتی 🥺🫂

واقعا موندم اینجور وقتا چرا همه بر علیه منن هیشکی پیدا نمیشه از من دفاع کنه سریدین ینی سر خوردین معن ...

من عمه هام شمالن ولی خودم ۶ ساله شمال نیومدم، به خدا مشکل بی برقی و بی آبی همه جا هست ما ۱۲ روز آب نداشتیم کامل قطع بود حتی یه قطره هم نمیومد از دیروز درست شده، حتی تاپیکم زدم راجبش، 

آشتی عزیزم♥️

من عمه هام شمالن ولی خودم ۶ ساله شمال نیومدم، به خدا مشکل بی برقی و بی آبی همه جا هست ما ۱۲ روز آب ن ...

درسته 

ماهم عمه هامون تهرانن ولی خب نمیخوام ببینمشون 

آره مشکل بی  اب و برقی همه جا هست 

🤭