2777
2789
عنوان

قابلمه هام رو بفروشم

355 بازدید | 34 پست

خانوما .چهارساله عروسی کردم. اکثر وقتا روحی غذا درست میکنم و گاهی اوقات توی تفلون..یه بار فقط توی چدن درست کردم یه قطره آب مرغ ریخت رو بدنه ی قابلمه به زور بدبختی پاکش کردم. دیگه هیچ استفاده نکردم گذاشتم داخل کارتنش. چدن رنگ صورتی روشن. داخل قابلمه هم سفیده. من خورد خورد پول تو جیبی بجای لباس پارسیان میخرم .حالا میگم این قابلمه ها رو بفروشم یه پارسیان یک گرمی بخرم.خورد خورد جمع کنم شاید تونستم انگشتر سبک بخرم. یکم دو دلم. میشه راهنماییم کنید. عکسش هم میزارم. یه نفر تو دیوار گفت میخامش. هفت تومن. قیمتش بیرون حدوده هفتو نیم تقریبا. چیکارکنم به نظرتون. میترسم بعدا از ریخت و قیافه بیفته 

عکسشو ببینم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسش رو گذاشتم مینویسه به زودی منتشر میشه. پست نشد. سرویس کامل هست. با تابه رژیمی. رنگ صورتی روشن

اگه برا خودت و مهمان ک میاد داری بفروشش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عکسش اومد

بله عزیزم