2777
2789
عزیزم میذونی الان فصل بیماریه غذاش خوب بود بنظر من ظروف خوب نمیشورن

اره شاید

پارسال همین فصل رفتیم شمال بعد مشهد

دقیقا وقتی برگشتیم  شوهرم بستری شد بیمارستان اصلا نرفتیم خونه البته بخاطر غذا نه یه حالت بد مثل سرماخوردگی  

امسال‌گفتم هیچ جا نمیرم  مسافرت زده شدم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مسیر کوهستانی بود اسلا اونجور مجتمع و رستورانی تو مسیر نبود

ما میریم سمت کرمانشاه بین راه مسیر گردنه یه بار اونجا چلوگوشت خوردیم. تا سال بعدش لب به چلو گوشت نزدم 

بنظرم زیاد مشتری ندارن میمونه همش گرم میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شاید پارسال همین فصل رفتیم شمال بعد مشهددقیقا وقتی برگشتیم شوهرم بستری شد بیمارستان اصلا نرفتیم ...

مام امسال عید از مشهد و شمال برگشتیم .شوهرم شدیدا مریض شد یه چیزی شبیه ب کرونا 

واقعا تو گرما اذیت کنندس من همیشه میرفتم غذا بیرونی میخوردم ولی همیشه معر ببعد میرم مسافرت دفعه اوله ...

هیچی غذای خونگی نمیشه 

ما گاها میریم مسافرت اگه تنها باشیم همشو میریم رستوران .ولی یه جوری بی اشتها میشی انگار از گلو پایین نمیره 

مام امسال عید از مشهد و شمال برگشتیم .شوهرم شدیدا مریض شد یه چیزی شبیه ب کرونا

جالبه همونجاهم بچم مریض شد یکسالش بود

اونموقع از بس افغانی بود تو نمک آبرود تو صف تله کابین با افغانیا کیپ ایستاده بودیم یا اونجا گرفتیم یا مشهد هم که کلن شده بود کابل همشون مریض چرکوعن افغانیا از همونا ویروس گرفتیم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

جالبه همونجاهم بچم مریض شد یکسالش بوداونموقع از بس افغانی بود تو نمک آبرود تو صف تله کابین با افغانی ...

وای ما که رفتیم همشون عراقی بودن .منم عوقم گرفته بود دیگه 

باهاشون تو به محل بودیم .یه جوری حس میکردم میریض میشیم

ولی دیگه افغانیا رو بیرون کردن ..