2777
2789

ساندویچ فیله مرغ و سیب زمینی یکم پیاز داغ و زردچوبه عالی میشه سرد هم بشه خورده میشه 

دوم میتونی نون تنوری درست کنی داهلش موادی ک دوسداری بزنی گوشت و سیب و زمینی و هر چی میلته

یا میتونی نون بورک اماده کنی 

اگه حال نداری پنیر و خیار و گوجه و فلاسک چای و ی بطری اب یخ بردار تو راه جایی فرش بندازین بخورین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا رستوران نریدا همین چن روز پیش من مسافر بودم سع ساعت اینا راه بود صبحونه بیرون خوردم گلاب ب ر ...

ما رستورانای تمیز تو مجتمع رفاهی ها میریم اصلا غذا نمیبرم حال ندارم 

خداروشکر هیچی نشده تا حالا 

بلات دور باشه عزیزم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ن بابا رستوران نریدا همین چن روز پیش من مسافر بودم سع ساعت اینا راه بود صبحونه بیرون خوردم گلاب ب ر ...

نهههه چرا .؟ من اصلا حساس نیستم والا بابت هزینه ش نبود میرفتم رستوران هیچ وقت ادیت نشدم 🤣

هرچند تو ماشین سرگیجه میگیرم اشتهام کور میشه 

شب میریم رستوران .مهمونم داریم دیگه هزینه شم زیاد میشه

اها خب ناگت میخریدی سرخ میکردی صبح میبردی

کالباس بخرید 

یا بندری درست میکردی

آبلیمو یا لیمو هم ببر حتما

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ما رستورانای تمیز تو مجتمع رفاهی ها میریم اصلا غذا نمیبرم حال ندارم خداروشکر هیچی نشده تا حالا بلات ...

منم غذا نمیبرم اکثرا 

الان خواستم صرفه جویی کنم 🤣

ولی ناهارم کلا بی اشتهاییم 

نهههه چرا .؟ من اصلا حساس نیستم والا بابت هزینه ش نبود میرفتم رستوران هیچ وقت ادیت نشدم 🤣هرچند تو م ...

واقعا تو گرما اذیت کنندس من همیشه میرفتم غذا بیرونی میخوردم ولی همیشه معر ببعد میرم مسافرت دفعه اوله تو گرما میرم از غذا بیرونی متنفر شدم