2777
2789
عنوان

تاثیرات رزمی روی من😐😐😭💔

1013 بازدید | 99 پست

من از اول آدم عصبی نبودم .. بنی آروم بودم واقعن بعد رفتم تکواندو و چون از لحاظ ذهنی خیلییییی قوی شده بودم جوری ک وقتی تمربنم نمیکردم وقتی مبارزه میکردم همه میگفتن چه قدرتی داری و.... 

ینی ذهنم کلا قویه و راحت میتونم از پس خیلییی چیزا بر بیام ولییی حس کردم که زیادی عصبی دارم میشمم .. 

بخاطر همین تصمیم گرفتم دیگه نرم .. و هر بار که عصبی میشم نرم تو باشگاه و خالی نکنم 

ولییی الان که چن ماهه نمیرمم حس میکنم داره روم تاثیرات بدی میزاره الان تو دنیای واقعی کسی اذیتم کنه حتی پدر مادرم دلم میخاد بزنمشون😐 واقعن چون تو باشگاه هم نهایت و صدمه میزاشتم واقعن به قصد کشت با یکی توی فایت میرم.. نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭 چجوریییی خودم و کنترل کنم بچهه هااا😭😭😭 واقعننن سختههه واکنش نشون ندم به اعصاب خوردگی خا مخصوصا که الان حال روحیمم خوب نیست واقعننن رو مخم یکی بره واقعن نمیتونم جلوی خودم و بگیرم. کسی شرایط منو داشتهههه؟ واقنعنن چجوریییی کنترل می‌کنین خودتونو 

دلم میخاد اصن این طرز فکرو نداشته باشم آروم باشم خیلییی آروم بیخیال😭😭😭😭😭

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه همین از رزمی خوشم نمیاد.الان مطمئن شدم پارکور از رزمی هایی مث نیتجوتسو بهتره چون خیلی از حرکات اکروباتشون یکیه ولی پارکور جنگ و دعوا نیست ولی رزمی فقط خشونته

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

در مورد اینم بگم من خودم رزمی کار کردم قبلا. و بنظرم یکم داری به خودت تلقین میکنی😀تلاش کن روی ذهنت کار کنی و موقع فایت فقط روی اون موقعیت تمرکز کن نه چیزای دیگه

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚

ببخشید شاید سوال بجایی نباشه چه کمربندی هستی؟من عاشق تکواندو ام راهنمایی میکنی؟😍

دان ۳ تکواندو 

تکواندو توی س بخش کیوروگی(مبارزه)،پومسه و هانمادانگه 

که بعد اینکه آشنا بشین با هر کدوم میتونی بخشی که دوس داریو توش فعالیت کنی

المپیک هم داره تازه برعکس خیلیی رشته های رزمی دیگه و این مهم ترین چیزشه 

سوالی داشتی بگوو بگم عشقم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

برو کلاس رقص

اره بعدش ثبت نام کلاس رقص کردم ... ینی من باورت میشه همش رقص مردونه بلد بودم 

اصلن نمیتونم زنونه برقصم😐😐 ولی خب آنلاین گرفتم حضوری شهرمون نداشت چیز خوب 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کمربندت چه رنگیه خیلی جوگیر شدی به نظرم وگرنه ورزش رزمی اتفاقا آدم رو آروم می‌کنه چون انرژیش رو توی ...

دان ۳ مشکی 

بیین نمیدنمم بالا گفتم یا ن

چون خانوادم نزاشتن ببشتر وقتم تو باشگاه باشه بیشتر از لحاظ ذهنی قوی شدم💔 ینی اون تخلیه انجام نشده بخاطر همین حالت عصبی بهم دست داده 

وگرنه جو چه گیری 

کسی که جوگیره هيچوقت این چیزایی که گفتم و نمیگه و راه حل نمیخاد🖖

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تکواندو عشقه برو خالی شو

اره به خدا دوس دارم ولییی خانوادم چون نزاشتن بیشتر تخلیه بکنم خودمو و همش برم ببشتر این قدرت ذهنی توم ایجاد شده💔💔💔 بخاطر همین عصبی شدم://

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍