2777
2789
عنوان

کنکوریا

90 بازدید | 13 پست

چه حسی دارین الان؟ میتونید بخوابید؟🥲

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه استرسش کشت خوب نخوندم امسال و الان خودمو سرزنش میکنم به پشت فکر میکنم ولی خب نمیدونم بمونم یا برم ...

بنظرم اگر واقعا با رشته ای اوکی هستی پشت نمون این همه رشته خوب اما اگر صرفا فقطط یه چیز خاص رو میخوای اون وقت میتونی پشت بمونی

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

نهعجیبماحساس ازادی و در عین حال اسارتپشت بودم امسال و بازم خراب کردم

ان شا الله قبول بشی چقدر در روز میخوندی پشت موندن سخته؟

من بهش فکر میکنم ولی به نظرت بمونم یا ن 

کاربری دست ۳ نفره

ان شا الله قبول بشی چقدر در روز میخوندی پشت موندن سخته؟من بهش فکر میکنم ولی به نظرت بمونم یا ن

خیلی

دیوونه شدم

نمون بنظرم اگه بمونی دیکه تا چندسالش پشتی و هی میندازی سال بعد

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

تو فکر میکنی واسه پشت موندن؟

چرا شب قبل کنکور به این فکر کنم😂ریلکس باش بنظرم لاحدقل تا فردا. خسته ام از فکر به نتیجه و کنکور و...

چرا شب قبل کنکور به این فکر کنم😂ریلکس باش بنظرم لاحدقل تا فردا. خسته ام از فکر به نتیجه و کنکور و.. ...

منم فقط فردا تموم بشه...

اخه من مادرم رو کنکور خیلی بهم تیکه انداخته قبول نشم...

کاربری دست ۳ نفره

منم فقط فردا تموم بشه...اخه من مادرم رو کنکور خیلی بهم تیکه انداخته قبول نشم...

ان‌شاءالله یه رشته خوب قبول بشی💛💛 همه اینام بلاخره تموم میشه خودت رو اذیت نکن بخاطرش...

ان‌شاءالله یه رشته خوب قبول بشی💛💛 همه اینام بلاخره تموم میشه خودت رو اذیت نکن بخاطرش...

الهی امین دعا کن هوشبری قبول بشم الان میرم قران بخونم اسمتو بگو برات دعا کنم برای قبولی 

کاربری دست ۳ نفره

الهی امین دعا کن هوشبری قبول بشم الان میرم قران بخونم اسمتو بگو برات دعا کنم برای قبولی

منم هوشبری دوست دارم😁فدات عزیزم ممنونم. منم برات دعا میکنم فقط دوست ندارم توی سایت اسم بگم

منم هوشبری دوست دارم😁فدات عزیزم ممنونم. منم برات دعا میکنم فقط دوست ندارم توی سایت اسم بگم

چشم الان برات میخونم درخواست دوستی میدم قبول کن برای کنکور کنار هم باشیم

کاربری دست ۳ نفره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز