به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر
نه استرسش کشت خوب نخوندم امسال و الان خودمو سرزنش میکنم به پشت فکر میکنم ولی خب نمیدونم بمونم یا برم ...
بنظرم اگر واقعا با رشته ای اوکی هستی پشت نمون این همه رشته خوب اما اگر صرفا فقطط یه چیز خاص رو میخوای اون وقت میتونی پشت بمونی
به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر
چرا شب قبل کنکور به این فکر کنم😂ریلکس باش بنظرم لاحدقل تا فردا. خسته ام از فکر به نتیجه و کنکور و...
منم فقط فردا تموم بشه...اخه من مادرم رو کنکور خیلی بهم تیکه انداخته قبول نشم...
انشاءالله یه رشته خوب قبول بشی💛💛 همه اینام بلاخره تموم میشه خودت رو اذیت نکن بخاطرش...
الهی امین دعا کن هوشبری قبول بشم الان میرم قران بخونم اسمتو بگو برات دعا کنم برای قبولی
منم هوشبری دوست دارم😁فدات عزیزم ممنونم. منم برات دعا میکنم فقط دوست ندارم توی سایت اسم بگم