ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه مثل پسر دوازده ساله است ، کوچیک نیست ، ندارین !
به نظرم قطعا خیلی لازمه که اینکار رو بکنین و حتی پسرهایی که شیطون هم نیستن ، اینکه اصلا طرف مقابلشون این رو نداشته باشه رو دوس ندارن !! به هر حال جزوی از اندام مورد انتظار زنانه است
ولی اگه سایزش کوچیکه ، یعنی مثلا ۷۰ ، اون میشه سلیقه !
بعد از ازدواج و بچه دار شدن بزرگ میشه ها بدنتو انگولک نکن
پروتز رو باید هر ده سال عوض کنی احتمال شکستنش توی بدن هست به نظرم نکن 🥲
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
سلام لطفا اسم دکتر شون رو میگین رد بخیه تقارن خیلی برام مهمهلطف می کنی دکتر خوب معرفی کنهمش تبلیغاته ...
عزیزم من که نمیدونم شما کدوم شهری ما ساری هستیم حسامی مثلا برد تخصصی جراحی زیبایی داره دانشگاه تهران خونده شما تو شهر خودتون سرچ کن ببین کدوم برد تخصصی زیبایی داره دانشگاه تهران خونده تو کارش خبرس مثلا تو نت دنبال دکترای زیبایی شهر خودت بگرد یا تو همین نی نی سایت تایپیک بزن ببین کی دکترای زیبایی شهر خودتون میشناسه بهت معرفی کنه درمورد بخیه ام اره مهمه ولی من برای خالمو و مامانم دیدم اصلا چیزی مشخص نبود بخیش زیر سینه رو کم میبرن پرتز میزارن انقدرم بخیش ریز ظریف پرتز میاد سینه بزرگ میشه میره اون زیر اصلا مشخص نیست ولی با اینحال بازم باید دکتر خوبی پیدا کنی
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
اتفاقا خیلی از اقایون از دختری ک قبل ازدواج اینکارو کرده زده میشن میگن واسه کی قبلش خودتو خوشگل کردی ...
اینچیزی که داری میگی باید خیلی تفکر بسته مذهبی داشته باشه وگرنه من زنداییم قبل ازدواج انجام داده بود داییم مگه همچین حرفی زد؟تو دنیای امروز این حرفای صد من یک غاز جایی نداره ولی متاسفانه هنوز تو بعضی خانواده های سنتی هست