2777
2789
عنوان

دلم میخواد حتما پروتز کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 200 پست
انجامشش بده یکی از بهترین عمل های زیبایی مامان خالم گذاشتن چند سالی میشه اصلاا بخیش مشخص نیست خوبیش ...

سلام لطفا اسم دکتر شون رو میگین 

رد بخیه تقارن خیلی برام مهمه

لطف می کنی دکتر خوب معرفی کن

همش تبلیغاته هر چی سرچ می کنی

تروخدا واقعیت و بگو ممنونتم

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

اگه از سوتین اسفنجی استفاده میکنی همین فردا برو معمولی بخر چون اسفنجی سینه رو آب میکنه 

این اشتباه خیلیاست که سی نه ندارن ولی از سوتین اسفنجی استفاده میکنن تا درشت به نظر برسه ولی نمیدونن کوچیک میشن

من یه نفرو دیدم مرتب اسفنجی زد از سایز ۹۰ یا شایدم ۱۰۰ اومد رو ۸۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بزرگ شدن؟ بعد از بلوغ؟

خوشگلم بعد از ازدواج به دلیل تغییرات هورمونی امکان بزرگ شدن سینه ها هست بنظرم بزار برای بعد ازدواج با مشورت همسرت تازه هزینه هم خودش بده. 

من قبل ازدواج و زمانی که دختر خونه بودم سایزم 70 بود

الان 85 هست و 10 ساله ازدواج کردم

کاربری دسته منو خواهرمه

اگه مثل پسر دوازده ساله است ، کوچیک نیست ، ندارین !

به نظرم قطعا خیلی لازمه که اینکار رو بکنین و حتی پسرهایی که شیطون هم نیستن ، اینکه اصلا طرف مقابلشون این رو نداشته باشه رو دوس ندارن !! به هر حال جزوی از اندام مورد انتظار زنانه است 

ولی اگه سایزش کوچیکه ، یعنی مثلا ۷۰ ، اون میشه سلیقه !

جای خوب فک کنم صد به بالا باشه

بعد از ازدواج و بچه دار شدن بزرگ میشه ها بدنتو انگولک نکن 

پروتز رو باید هر ده سال عوض کنی احتمال شکستنش توی بدن هست به نظرم نکن 🥲

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

دنبال دکتر خوبم نمیدونم چجوری تحقیق کنم از طرفی نمیدونم قبل ازدواج بکنم یا بعدش

عزیزم خودت میدونی ولی بعدازدواج بچه سینه بزرگ میشه.سینه من بزرگ وافتادس.خیلی ازسینه کوچیک خوشم میاد

سلام لطفا اسم دکتر شون رو میگین رد بخیه تقارن خیلی برام مهمهلطف می کنی دکتر خوب معرفی کنهمش تبلیغاته ...

عزیزم من که نمیدونم شما کدوم شهری ما ساری هستیم حسامی مثلا برد تخصصی جراحی زیبایی داره دانشگاه تهران خونده شما تو شهر خودتون سرچ کن ببین کدوم برد تخصصی زیبایی داره دانشگاه تهران خونده تو کارش خبرس مثلا تو نت دنبال دکترای زیبایی شهر خودت بگرد یا تو همین نی نی سایت تایپیک بزن ببین کی دکترای زیبایی شهر خودتون میشناسه بهت معرفی کنه درمورد بخیه ام اره مهمه ولی من برای خالمو و مامانم دیدم اصلا چیزی مشخص نبود بخیش زیر سینه رو کم میبرن پرتز میزارن انقدرم بخیش ریز ظریف پرتز میاد سینه بزرگ میشه میره اون زیر اصلا مشخص نیست ولی با اینحال بازم باید دکتر خوبی پیدا کنی

چحوری بزرگ شدن؟

وزن اضاف کردم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

چطوری وزن اضافه کردی من خیلی لاغرم اشتهام ندارم

ریزه خواری

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

من حس میکنم حتی تو ازدواج هم اثر داره اکثرن بزرگ دوس دارن نه کوچیک و همین باعث میشه خیلی از کیس ها ا ...

اتفاقا خیلی از اقایون از دختری ک قبل ازدواج اینکارو کرده زده میشن میگن واسه کی قبلش خودتو خوشگل کردی؟؟ وجهه خوبی برای دختر مجرد نداره عزیزم

اتفاقا خیلی از اقایون از دختری ک قبل ازدواج اینکارو کرده زده میشن میگن واسه کی قبلش خودتو خوشگل کردی ...

اینچیزی که داری میگی باید خیلی تفکر بسته مذهبی داشته باشه وگرنه من زنداییم قبل ازدواج انجام داده بود داییم مگه همچین حرفی زد؟تو دنیای امروز این حرفای صد من یک غاز جایی نداره ولی متاسفانه هنوز تو بعضی خانواده های سنتی هست