2777
2789
عنوان

دلم میخواد حتما پروتز کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 200 پست
ماساژ با روغن خراطین؟

خودم انجام ندادم ابجیم انجام داده بود میگف ن تنها بزرگ نشدن کوچیک ترم شدن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داری بکن ولی به عنوان ی کسی ک متوسطم ربطی به حس زن بودن ندارع خیای

اخه باید کوچیک بوده باشه تا بدونی کاش از منم متوسط بود😐من ۲۴ سالمه ولی در حد ی دختر ۱۴/۱۵ ساله اس

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
البته که زن بودن به اندازه سینه نیست ولی خب خیلی هم عالیه انجام بده دکتر خوبی پیدا کن فقط شوهرت هم د ...

دنبال دکتر خوبم نمیدونم چجوری تحقیق کنم 

از طرفی نمیدونم قبل ازدواج بکنم یا بعدش

کاربری دست دو نفرهه🤓

نه بابا خیلی ها به دست شفاگر شوهرشون با روغن خراطین جواب گرفتن

من شوهرم نمیماله خب🫤😐 

واسه منم کوچیکه خیلیم کوچیک اوایل برام مهم بود الان اصلا برام اهمیت نداره این همه خانومای اروپایی و ...

من حس میکنم حتی تو ازدواج هم اثر داره اکثرن بزرگ دوس دارن نه کوچیک و همین باعث میشه خیلی از کیس ها از دست برن هرچن معیار خوبی نیس ولی خب بازم….

کاربری دست دو نفرهه🤓