2777
2789
عنوان

بیا تاپیکم زن😭😭💔💔💔💔

434 بازدید | 23 پست

این روزا تو ی مودی ام که حوصله هیچی و ندارم با اینکه کلن ۱۷ سالمه

کل روز و داخل خونم 

هیچ دوستی ندارم که اشتیاق اینو داشته باشم باهاش وقت بگذرونم ینی آدمایی هستن که اوگی کنم بریم بیرونااا.. ولییی میخام بگم کسی که دلمو بگیره ن:) 

اکیپی که دلم بخاد نیست

حوصله درس خوندن ندارم با اینکه سال دیگه کنکور دازم 

باشگاه و کلاس زبان و هم نمیرم دیگههه چون فک میکردم با ترکشون واسه کنکور میخونم ولییی حتی دیگ حوصله خوندن هم ندارم.. 

نمیدونم چمههه بی انگیزه شدم کاملننن 

شبا دیر میخابم روزا دیر پا میشم 

لایف استایل چرت🖖 

حتی دوس ندارم با پسری وارد رابطه بشم .. خیلی وقته حتی لوازم آرایشی و لباس و.. نخریدم:) پدر مادرمم باعثن اگه یذره پول میدادن بهم همه اینا رو انجام می‌دادم ولییی خب توی خانواده ای ک دارم دو لحطه حواسم اینجوری نباشه توی فاز بدی میرم 

واقعننن نمیدونم چیکار کنم شما راهکاری دارینننن؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دقیقا ۱۷ سالگی خودمی ۶ سال گذشته و من هنوز توی اون وضع گوهی موندم

هعی ریدم ب این زندگی 

نمیدونم چیکار کنم حالم داره از همه چیم بهم میخوره 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم16سالمه مثل توالبته من به برنامه ریزیم. عمل میکردمولی دو روز مریض شدم الان یه هفته س هیچ حرکتی نز ...

هووفف انقدر ک ذهن مون تلقین گره

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره نرم چیکار کنم🖖 کل روز خوابم تو گوشی ام معمولن زیاد در میرم از همه کارام به این کارای چرت برسم:/ ...

۳ سال کنکورمو به بدترین روش گذروندم ، الان پشیمونم که یذره تلاش نکردم . منم مثل تو بی انگیزه بودم

بعد کنکور به خودم اومدم و شروع کردم به خودم رسیدن ، گوشیو گذاشتم کنار بیشتر با خانواده حرف نیزدم ، یا کتاب میخوندم ، کارای متفرقه ...

بعد ۱ ماه کلن عوض شدم ، انرژیم برگشت 

بیا بغلم خواندم یاد خودم افتادم🥲🫂

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

نو جوانی ریده ترین سنه.... کم و بیش منم همینجوری بودم... 

تنها چیزی که باعث میشه بعد ها که برمیگردی به گذشته و فکر میکنی به این روزا، حالت بد نشه اینکه بتونی از طریق دانشگاه سر کار بری... بیخیال

با روزی نیم ساعت شروع کن... 

جایزه بزار واسه خودت.. مثلا اگه بخونی جایزش اینکه یه فیلم ببینی