2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

140 بازدید | 8 پست

@niniyar‍ بیا چرا تاپیک که سخن امیرکبیر گذاشتم حذف کردی چیه چش بود  این بود اگر دنبال نجات وطن نیستید لااقل ان را نفروشیدمشکلش چیه یعنی تو هر وطن فروشی تو رو تگ میکنه تاپیک منو پاک کنی توم همینجوری راحت پاکش میکنی؟ انصافا خیلی بد اداره میکنید متاسفانه خوب هرکی خوشش نمیاد نیاد تو تاپیک من مگه مجبورشون کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نی یار چرا تاپیکای  پیر شدید.  و  مگه غرب و پاک نکردید چرا یه اخطار به این خانوم ندادید

@niniyar‍ 

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

همونطور که شما به من گفتی هرزه و فاحشه ی خیابونی و آرزوی مرگ من رو کردی.

واقعا این حرفارو میرنه؟ اتفاقا یه تاپیکم زده بود نصفه شب هرکی مخالف نظرش بود فحشای زشتی میداد بهش 

خدایا شکرت 🤗😊

واقعا این حرفارو میرنه؟ اتفاقا یه تاپیکم زده بود نصفه شب هرکی مخالف نظرش بود فحشای زشتی میداد بهش

بله.به بقیه میگفت نجس،گفتم نجس شمایی با این ادبیاتت،این ویژگی هارو بهم نسبت داد.فحاش ماهری هستن خداروشکر.

همونطور که شما به من گفتی هرزه و فاحشه ی خیابونی و آرزوی مرگ من رو کردی.

شما همتون دروغ گویید این حرفتم به خدا می‌سپارم چون من هرگز در طول عمرم این مدلی حرف نمیزنم