fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان طلسم 984 بازدید | 25 پست خانمهای عزیز برای رفع طلسم و باطل سحر چه راهکارهایی دارید که باطل بشه توروخدا لطفاً اگه چیزی میدونید بهم بگید لطفاً 😭😭 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1404/04/27 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9860 شنیدم ۴۰ روز سوره بقره تو خونت بزار پخش بشه بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 شنیدم ۴۰ روز سوره بقره تو خونت بزار پخش بشه کردم تاثیر نداشت یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9860 کردم تاثیر نداشت نمیدونم دیگه..🤷🏻♀️ بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
arezoo_mim عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 1336 از ی دعانویسی چیزی بپرساگه دعا رو پیدا کردی بگو باطل کنه برات
jojetalla عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 3321 سوره بقره رو روی اب و سرکه سیب، نمک دریا، سدر ، و عطر مسک از عطاری بگیر قرمز رنگه باهم قاطی کن به کل خونه بپاش فقط دستشویی ممنوع نپاش . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 از ی دعانویسی چیزی بپرساگه دعا رو پیدا کردی بگو باطل کنه برات یه بار رفتم یه مدت خوب بود باز بدتر شد دیگه نمیرم دعایی خواندنی سراغ دارید بهم بگید یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 سوره بقره رو روی اب و سرکه سیب، نمک دریا، سدر ، و عطر مسک از عطاری بگیر قرمز رنگه باهم قاطی کن به کل ... سوره بقره بخونم به آب یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6292 حرز جواد بگیرین؛ هر روز چهارقل و آیت الکرسی بخونین؛ گلاب هم اسپری کنید تو فضای خونه؛ چهار کنج خونه ؛ سنگ نمک بزارینانشاءالله طلسم دفع بشع ازتون؛هر کسی هم مسبب این کار هست؛ شرش به خودش بر میگرده؛مطمئن باش. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
jojetalla عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 3321 سوره بقره بخونم به آب با خلوص نیت و ایمان داشته باش و مطمن باش که خدا نجاتت میده طلسم یه فتنه بیش نیت که خدا اگه بخواد درجا باطل میشه پس هیچ شکی ب قدرت خداوند نداشنه باش . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 حرز جواد بگیرین؛ هر روز چهارقل و آیت الکرسی بخونین؛ گلاب هم اسپری کنید تو فضای خونه؛ چهار کنج خونه ؛ ... هر چهار کنج خونه سنگ نمک بذارم ؟ یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6292 هر چهار کنج خونه سنگ نمک بذارم ؟ آره؛ میشع بپرسم چطوری متوجه شدین؛طلسم دارین؟ دعایی تو خونه دیدین؟ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 با خلوص نیت و ایمان داشته باش و مطمن باش که خدا نجاتت میده طلسم یه فتنه بیش نیت که خدا اگه بخواد درج ... زندگیم شده جهنم خسته شدم چه خیری از این طلسم میبینن میرن دعا میکنن یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
jojetalla عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 3321 زندگیم شده جهنم خسته شدم چه خیری از این طلسم میبینن میرن دعا میکنن ی سری ایات مخصوص شکستن طلسم هست تو اینترنته سرچ کن درمیاد ان شالله زندگیت ب روال عادیش برگرده عزیزم ایمانت ب خدا قوی باشه ماهم درگیریشیم کسی بجز الله نداریم.. . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 آره؛ میشع بپرسم چطوری متوجه شدین؛طلسم دارین؟ دعایی تو خونه دیدین؟ یه آشنای نزدیک بهم گفته برام دعا گرفته یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده