2777
2789

خب؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفهمیدم چی شد سیسی

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

چطور ممکنه ؟!!!!

بهت میگفت ببین منو اون وقت اسم یه نفر دیگه توی بیوشه؟!!!

این مردا چشونه؟

پس چی شد اون همه قول و قرار؟

t.me/Offshirleeey :چنلم مثل عادت نیستی تا ساده انکارت کنم؛تو نفس های منی باید تکرارت کنم.

نطر شما چیه

بنظرم اسمتو همینجوری میگفته منظوری نداشته

و حتما پارتنر نامزد زن یچیزی داره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
چطور ممکنه ؟!!!!بهت میگفت ببین منو اون وقت اسم یه نفر دیگه توی بیوشه؟!!!این مردا چشونه؟پس چی شد اون ...

خب بهش نگفته که میخوام بگیرمت

با اسم صداش زده فقط😐👩‍🦯

خب بهش نگفته که میخوام بگیرمتبا اسم صداش زده فقط😐👩‍🦯

معلوم نیست مزاح کردم؟

t.me/Offshirleeey :چنلم مثل عادت نیستی تا ساده انکارت کنم؛تو نفس های منی باید تکرارت کنم.

معلوم نیست مزاح کردم؟

گفتم هدفت همین بوده ولی هعی جا میخوردم از جمله بندیت گفتم شاید جدی میگی😐😂

گفتم هدفت همین بوده ولی هعی جا میخوردم از جمله بندیت گفتم شاید جدی میگی😐😂

نه بابا داشتم شوخی میکردم 😂😭