2821
2789
عنوان

سوزش واژن

214 بازدید | 7 پست

بچه ها من اوایل که ازدواج کرده بودم معذرت میخوام بعد از رابطه خودمو درست نمیشستم بعد از مدتی میدیدم که وقتی میرم دستشویی موقع ادرار کردن واژنم میسوزه. ولی الان چن ساله که بعد از رابطه جنسی خودمو قشنگ و تمیز میشورم. و هیچ پماد و دارویی هم استفاده نکردم و سوزش واژنم برطرف شده. آیا ممکنه اون سوزشی موقع ادرار کردن داشتم به خاطر این بوده که بعد از رابطه جنسی خودمو درست نمیشستم؟! آیا عفونت بوده؟! 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

بیشتر بخاطر شوهرته(لاقل برای من مقصر فقط شوهرم بود)

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر بخاطر شوهرته(لاقل برای من مقصر فقط شوهرم بود)

یعنی میخوای بگی ممکنه شوهرم  بیماری جنسی داشته؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میخوای بگی ممکنه شوهرم بیماری جنسی داشته؟!

نه فقط میگم بهداشتشو بگو رعایت کنه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یعنی چی خودتو بعد رابطه نمیشستی غسلم نمیکردی ؟

میشستم،غسلم میکردم منظورم اینه درست و حسابی دست بکشم بشورم نه،

2823
2791
2779
2792