2777
2789

من هم کورد قشنگ دیدم هم زشت 

مثلاً دوست خودم کورد هست واقعا خوشکله شوهرش اصلا قشنگ نیست 

جاری خواهر شوهرم کورد هستن اومده بودن شیراز عروسی خواهر شوهرم هیچ کدوم قشنگ نبودن 😅سفید بودن چشمشون رنگی بود ولی اصلا زیبایی نداشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل و باکلاس فقط کورد سنندج 😍😍😍کرمانشاهیا اکثرا فارسی حرف میزنن نمیدونم چرااا

از نظر خوشگلی واقعا مثل همن ولی باکلاسی کوردای کرمانشاه ده هیچ جلو تر از بقیه آن

والا ما میریم کرمانشاه بعضیا ی جوری خوبن ادم کف میکنه

اتفاقا کرمانشاهیا خیلی باکلاس ترن😅

طبق چیزایی که دیدم واقعا سنندج توی یه لول دیگه ان 

هم پوششون هم قیافشون انگار اروپاست

ده بیست سال پیش لباس محلی میپوشیدن اکثرا ولی الان واقعا یه تحول عظیم توی سبک لباس پوشیدنشونم دادن😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از نظر خوشگلی واقعا مثل همن ولی باکلاسی کوردای کرمانشاه ده هیچ جلو تر از بقیه آنوالا ما میریم کرمانش ...

ن والا کرمانشاه رفتم هزار باااار یک صدم درصد اندازه دختر سنندجی باکلاس و خوش لباس نیستن و نخواهند شد 😍

طبق چیزایی که دیدم واقعا سنندج توی یه لول دیگه ان هم پوششون هم قیافشون انگار اروپاستده بیست سال پیش ...

شما کوردی؟تحول تو لباس پوشیدن با نپوشیدن لباس خودشون؟تو بعضی عروسیا ی سریا مجلسی میپوشن ک همیشه نکوهش میشن البته

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

طبق چیزایی که دیدم واقعا سنندج توی یه لول دیگه ان هم پوششون هم قیافشون انگار اروپاستده بیست سال پیش ...

شما کورد سنندجی یا کرمانشاه؟

ب عنوان کسی ک هم سنندج زندگی کردم هم کرمانشاه با اختلاف کوردای کرمانشاه خیلییی باکلاس ترن 

نمیگم سنندجیا هم نیستن ولی کرمانشاه باکلاس  ترن