2777
2789
عنوان

💚السلام علیک یا اباصالح المهدی💚

3166 بازدید | 710 پست

🦋

✨️

🦋

بسم الله الرحمن الرحیم

با هم زمزمه کنیم دعای سلامتی #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و قرائت صلوات به نیت سلامتی و تعجیل‌‌ در فرج مولایمان 

💚 اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً 💚

montazeranezohoor1213

🦋

✨️

🦋

🌿 یک دعای کوتاه برای ارتباط عاطفی بهتر با امام زمان

یکی از بزرگان سفارش نمودند هر وقت احساس کردید از #امام_زمان دور شدید و دلتون برای امام تنگ نیست و اون عاطفه و مهربانی لازم نسبت به امام زمان را ندارید این دعای کوتاه رو بخونید بخصوص توی قنوت نمازهاتون :

🟢 لَیِّن قَلبی لِوَلِیِّ اَمرِک

خدایا قلبم را برای ولی امرت نرم‌ و مطیع گردان

📚 فرازی از دعای معرفت در زمان غیبت

mahdaviat_haqiqi🌿

🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾

امام‌سجادعلیه‌السلام :

🔵 مردمانی که در زمان غیبت (#مهدی‌عجل‌الله‌فرجه‌الشریف) به سر می برند و معتقد به امامت او و منتظر #ظهور وی هستند از مردمان همه زمان ها برتر هستند.

ا‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج

🕋الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍ‌سلام‌الله‌علیها‌🤲🏻

🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋🌱

🔴 راه نجات در #آخرالزمان

🔵 (#پیامبر‌اکرم‌ص) فرمودند که در سمت راست عرش الهى نوشته شده است:

🌕 اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة

🔸 به درستى که (#حسین‌علیه‌السلام) چراغ هدایت و کشتى نجات است.

🔺 در بزرگ‎ترین آزمون و فتنه بشری یعنی ماجرای قیام (#امام‌حسین‌ع) و ماجرای عاشورا کسانی که سوار بر کشتی نجات #امام‌حسین‌علیه‌السلام شدند، از طوفان بلایا در امان ماندند که این ماجرا تا آینده و رسیدن به دوران ظهور (#امام_زمان‌عج) ادامه دارد. در واقع می‎توان گفت مردم همچنان نیازمند چراغ هدایتی #امام‌حسین‌علیه‌السلام هستند، و در این مسیر باید دستگیری شوند تا با اندک فتنه‎ای از مسیر دور نشوند تا اینکه به ساحل نجات و آن سرزمین آرمانی یعنی سرزمین ظهور برسند.

🕋الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍ‌سلام‌الله‌علیها‌🤲🏻

🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋

🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋🌾

🔴 چه کنیم تا از اصحاب #امام‌زمان‌عج باشیم؟

🔵 جواب از لسان گهر بار #امام‌صادق‌علیه‌السلام :

🟢 عَنْ أبِي عَبْدِاللهِ  عليه السّلام  قالَ:

مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكونَ مِنْ أَصْحابِ الْقائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَلْيَعْمَلُ بِالْوَرَعِ وَمَحاسِنِ الْأَخْلاقِ وَهُوَ مَنْتَظِرٌ فَاِنْ ماتَ وَقامَ الْقائِمُ بَعْدَهُ كانَ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ أَدْرَكهُ.

🌕#امام‌صادق‌عليه‌السّلام فرمودند:

كسي كه دوست مي‌دارد از اصحاب #امام‌قائم بشمار آيد، پس در انتظار بسر ببرد و ورع و پارسايي را پيشه خود سازد و به محاسن اخلاق بپردازد، اين چنين كسي را منتظر گويند و اگر بميرد در حاليكه امام خود را زيارت نكرده باشد، پاداش وي بسان كساني است كه در ركاب امام حضور دارند.

📚 مستدرك سفينة البحار، ج ۶، ص ۱۸۴

🦋🌾🦋🌾🦋🌾🦋

🌾🌾

در حوادث و مشکلات دوران غیبت چه کنیم؟

اسحاق بن يعقوب‌، نامه‌اى براى حضرت ولی عصر

(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) مى‌نويسد و از مشكلاتى كه برايش رخ داده سؤال مى‌كند. محمد بن عثمان عمری، نماينده آن حضرت، نامه را مى‌رساند.

💚 جواب نامه به خط مبارک صادر می شود:

در حوادث و پيشامدها به راویان حدیث ما رجوع كنيد، زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنها هستم ... .»

📚 کمال الدین، ج۱، ص۴۸۵، ح۴

mahdaviat_haqiqi

‌🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی و لا تهلکنی

سلام بر تو ای امید دل‌های منتظر،

ای روشنی شب‌های تار،

ای موعود عشق و عدالت!

کاش این سلام، آغازی باشد بر دیدار...

سلامتی امام زمان عج صلوات

🖤السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی و لا تهلکنی

🌑سلام مولای من #مهدی‌جان‌ادرکنی ☘

🏴 وقتی قلبم در حرارت روضه‌ها گُر می‌گیرد و سیلاب اشک بی امان، پهنای صورتم را می‌پوشاند، با ذره ذره‌ی وجودم زیر لب زمزمه می کنم :

این الطالب بدم المقتول بکربلا...

▪️اللّهُمَّ عَجِّل فَرجَ

▫️مُنتَِقمِ الزَّهرٰاء سَلٰامُ اللهِ عَلَیها

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی و لا تهلکنی

⭕️السَّلام عَلیکَ اَیُّهَاالقائِمُ

سلام بر تو ای مولایی که تمام حق های بر زمین مانده، قیام تو را انتظار می‌کشند و دل‌های غمدیده به امید قیام تو می‌تپند.

#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج