2777
2789
عنوان

متخصص زنان

219 بازدید | 23 پست

بهترین متخصص زنان تهران کیه ؟؟؟اگه تجربه ای دارین بگید لطفا 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

دکتر مرصوصی ،دکتر حنطوش زاده

خانمن یا آقا ؟

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم

مرسی عزیزم 

برای هر کاری، چندتا متخصص زنان هست

نازایی

طب مادر و جنین

بیماریها

و...

تهران که یه شهر کوچک نیست یه نفر از همه بهتر باشه، بقیه شاگردش

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
برای چی میخوایمن انواع اقسام میشناسم مثلا جراح های عالی برای لاپاراسکوپی یا مثلا برای زایمان برای در ...

برای افتادگی رحم و عفونت و ..

برای هر کاری، چندتا متخصص زنان هستنازاییطب مادر و جنینبیماریهاو...تهران که یه شهر کوچک نیست یه نفر ا ...

درسته عزیزم ولی معمولا در هر تخصصی چن تایی هستندکه شناخته شده و با تجربه هستن 

درسته عزیزم ولی معمولا در هر تخصصی چن تایی هستندکه شناخته شده و با تجربه هستن

الان توی تهران مثلا چندتا متخصص انکولوژی زنان داریم که خبره هستن...

اینکه از کجا باید فهمید کدوم بهتره، چندتا راه داره

اول اینکه معمولا اونها که عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران هستن، از همه قوی ترند. دوم اینکه باید توی بیمارستانی مثل امام خمینی هم باشن...سوم اینکه بیمارستانهای تاپ تهران، مثلا دی، نیکان، خاتم ، لاله و... این پزشکان رو جذب کرده

خلاصه پزشکی که انتخاب میکنید باید این شرایط رو داشته باشن تا خیال آدم راحت تر باشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
برای افتادگی رحم و عفونت و ..

یعنی جراحی میخواد افتادگی که میگی 

ببین چندتاشونو میگم تحقیق کن از بهترینای ایران هستن استادای علوم پزشکی هستن 

دکتر مژگان کریمی زارچی 

دکتر زهرا عسگری متخصص لاپارا هست ولی فامیلای ما واسه چکاپ هم پیشش میرن خیلی خانم مهربونی هست و استاد بیمارستان ارش هست و تو بیمارستانای خصوصی هم هست مثلا قبلا تو اتیه بود مطبش پاسداران هست سمت حجت سوری

دکتر اعظم موسوی 

دکتر میترا مدرس گیلانی 

اشرف معینی برای نازایی هست ولی تو درمانم خوبه اگه بشه گیرش اورد اونم استاد ارش هست و عالیه 

کلا چشم بسته بهت میگم استادای بیمارستان ارش بهترینن و مهربون ترین و پیگیرترین

من یه مشکلی برام پیش اومده بود با دکتر عیبری اینترنتی ویزیت شدم ببین به خاطر من رفت با همکارای متخصص دیگه اش مشورت کرد تا برام بهترین تصمیم رو بگیره که من چه راهی رو برم برای تشخیص و درمان 

دکتر زارچی هم پیج داره تو اینستا خیلی تخصص الانش در مورد اچ پی وی هست و گاهی لایو میذاره سر فرصت جواب همرو میده 

دکتر حسین اصف جاه هم که تخصص لاپاراسکوپی داره که پنجه طلا هست تو لاپارا

الان توی تهران مثلا چندتا متخصص انکولوژی زنان داریم که خبره هستن...اینکه از کجا باید فهمید کدوم بهتر ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت 

یعنی جراحی میخواد افتادگی که میگی ببین چندتاشونو میگم تحقیق کن از بهترینای ایران هستن استادای علوم پ ...

نه عزیزم در حد جراحی نیست می خوام جلوشو بگیرم ‌کار به جراحی نکشه برای همین متخصص خوب می خوام 

یه نکته مهم

پزشکای بیمارستان آرش خیلی خوبن. ولی خود بیمارستان به درد نمیخوره

یعنی فقط جهت ویزیت پزشک خوبه، اما اگر بستری کنن، خدا رحم کنه به بیمار از دست کادرش