2777
2789
عنوان

تصمیم‌طلاق

193 بازدید | 16 پست

سلام دوستان نامزدم منو با بقیه مقایسه میکنه و همش کوچیکم میکنه به نظرش من تنبلم و زندگی کارمندی دارم ۲ سال ازش بزرگترم همش اونو میکوبه تو سرم . جدیدا اوضاعمون خیلی خراب شده به خانوادم توهین میکنه منم به خانواده اون . چون دیگه صبرم تموم شده بود . مادرش زنگ زد باهام دعوا کرد مادر من همچنین .. میره حرف منو میگه ولی نمیگه که خودش چی گفته که من جوابشو دادم .. خیلی داغونم . خودش خواسته بود دوست بودیم الان نمیدونم چرا اینجوریه یا بیماره یا با کسی دیگه صحبت میکنه .. بچه ها به نظرتون میتونم مجدد ازدواج کنم ؟ ۳۲ سالمه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکلت ازدواج مجدده؟مشکلاتت بیخ پیدا کرده ی مدت دور باشید یا بهتر میشید یا ب نتیجه میرسید اونجوری بهتره

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

باید سریع اقدام کنی

واقعا نمیفهمم چشه . اصلا اینجوری نبود روز به روز بدتر شد . توهین میکنه بهم مادرم زنگ میزنه شکایت کنه میگه مادرت دخالت نکنه .. دیگه به جایی رسید منم توهین میکنم 

مشکلت ازدواج مجدده؟مشکلاتت بیخ پیدا کرده ی مدت دور باشید یا بهتر میشید یا ب نتیجه میرسید اونجوری بهت ...

توهیناش به خانوادمو چجوری حل کنم ؟ دیگه رویی نمونده .. خانوادت اونم نمیان جلو ..