2777
2789
عنوان

عمل آپاندیس

236 بازدید | 14 پست

الان ده روزه به روش لاپاراسکوپی عمل کردم.آپاندیسم ترکیده بود و به معنای واقعی از مرگ برگشتم.بنظرتون طبیعیه که هنوز درد دارم البته کمتررر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شما هم ترکیده بود؟میترسم عفونت کرده باشه😭

ای وای برا شما ترکید؟

نه برا من نترکیده بود 

عزیزمممم بهتر میشییییی

t.me/Offshirleeey :چنلم مثل عادت نیستی تا ساده انکارت کنم؛تو نفس های منی باید تکرارت کنم.

اره تا چند وقت درد داشتی؟من نافم ی کم درد داره

من حدودا دو هفته ای درد داشتم:)

البته من دو عمل با هم داشتم

اوفورکتومی هم همزمان مجبور شدم انجام بدم

t.me/Offshirleeey :چنلم مثل عادت نیستی تا ساده انکارت کنم؛تو نفس های منی باید تکرارت کنم.

من حدودا دو هفته ای درد داشتم:)البته من دو عمل با هم داشتماوفورکتومی هم همزمان مجبور شدم انجام بدم

عزیزم💔چرا ؟یعنی بخاطر آپاندیس مجبور شدی اونم انجام بدی؟یا اون یه مشکل جداگانه بود؟

عزیزم💔چرا ؟یعنی بخاطر آپاندیس مجبور شدی اونم انجام بدی؟یا اون یه مشکل جداگانه بود؟

درواقع موقع عمل آپاندیس یهو دکتر متوجه شد که اونم عمل داره و زنگ زد ب دکتر زنان

نه نه دوتا مشکل جداگونه بود 

کیست تخمدانم خیلی بزرگ شده بود

الهی هیییچچچوقت پات ب بیمارستان کشیده نشه جز زایمان

وای برا زایمانم نمیخوام از بچه خوشم نمیاد😂😂😂

مرسی دورت بگردم منننن،درد ش خیلی بد بود

بدترین شب عمرم بود

بیمارستان رو گذاشته بودم سرم از بس جیغ میزدم

وای برا زایمانم نمیخوام از بچه خوشم نمیاد😂😂😂مرسی دورت بگردم منننن،درد ش خیلی بد بودبدترین شب عمرم ...

عمل زیبایی چی؟اونم نمیخای؟منم از هرچی دکتره بدم اومده.حتی برای زایمان و... تا ۴روز مرده بودم.درد و تهوع و...مرخص شدم رو ب بهبودی رفتم

عمل زیبایی چی؟اونم نمیخای؟منم از هرچی دکتره بدم اومده.حتی برای زایمان و... تا ۴روز مرده بودم.درد و ت ...

عمل زیبایی بینیمو جراحی کردم دیگه تموم شد😂