__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 عنوان عمل آپاندیس 249 بازدید | 14 پست الان ده روزه به روش لاپاراسکوپی عمل کردم.آپاندیسم ترکیده بود و به معنای واقعی از مرگ برگشتم.بنظرتون طبیعیه که هنوز درد دارم البته کمتررر شده 1404/04/26 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 اره طبیعیه من خودم اسفند عمل کردم آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 اره طبیعیه من خودم اسفند عمل کردم برای شما هم ترکیده بود؟میترسم عفونت کرده باشه😭
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 اره از عفونت بعدش میترسم.تو نت یکی نوشته بود دوبار عمل شد
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 برای شما هم ترکیده بود؟میترسم عفونت کرده باشه😭 ای وای برا شما ترکید؟نه برا من نترکیده بود عزیزمممم بهتر میشییییی آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 18997 از عفونت بعدش میترسم.تو نت یکی نوشته بود دوبار عمل شد به اینترنت گوش نده بابا
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 ای وای برا شما ترکید؟نه برا من نترکیده بود عزیزمممم بهتر میشییییی اره تا چند وقت درد داشتی؟من نافم ی کم درد داره
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 اره تا چند وقت درد داشتی؟من نافم ی کم درد داره من حدودا دو هفته ای درد داشتم:)البته من دو عمل با هم داشتماوفورکتومی هم همزمان مجبور شدم انجام بدم آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 من حدودا دو هفته ای درد داشتم:)البته من دو عمل با هم داشتماوفورکتومی هم همزمان مجبور شدم انجام بدم عزیزم💔چرا ؟یعنی بخاطر آپاندیس مجبور شدی اونم انجام بدی؟یا اون یه مشکل جداگانه بود؟
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 عزیزم💔چرا ؟یعنی بخاطر آپاندیس مجبور شدی اونم انجام بدی؟یا اون یه مشکل جداگانه بود؟ درواقع موقع عمل آپاندیس یهو دکتر متوجه شد که اونم عمل داره و زنگ زد ب دکتر زناننه نه دوتا مشکل جداگونه بود کیست تخمدانم خیلی بزرگ شده بود آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 درواقع موقع عمل آپاندیس یهو دکتر متوجه شد که اونم عمل داره و زنگ زد ب دکتر زناننه نه دوتا مشکل جداگو ... الهی هیییچچچوقت پات ب بیمارستان کشیده نشه جز زایمان
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 الهی هیییچچچوقت پات ب بیمارستان کشیده نشه جز زایمان وای برا زایمانم نمیخوام از بچه خوشم نمیاد😂😂😂مرسی دورت بگردم منننن،درد ش خیلی بد بودبدترین شب عمرم بودبیمارستان رو گذاشته بودم سرم از بس جیغ میزدم آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
__مهربانو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14545 وای برا زایمانم نمیخوام از بچه خوشم نمیاد😂😂😂مرسی دورت بگردم منننن،درد ش خیلی بد بودبدترین شب عمرم ... عمل زیبایی چی؟اونم نمیخای؟منم از هرچی دکتره بدم اومده.حتی برای زایمان و... تا ۴روز مرده بودم.درد و تهوع و...مرخص شدم رو ب بهبودی رفتم
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 عمل زیبایی چی؟اونم نمیخای؟منم از هرچی دکتره بدم اومده.حتی برای زایمان و... تا ۴روز مرده بودم.درد و ت ... عمل زیبایی بینیمو جراحی کردم دیگه تموم شد😂 آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...