2777
2789
عنوان

دوستم شوهرش بهش خیانت کرده

196 بازدید | 14 پست

همش زنگ میزنه درددل میکنه.شوهرم اصلا خوشش نمیاد باش همدردی میکنم.

شوهرم میگه اون داره جدا میشه و ذهنیتش نسبت به مردا خرابه.

ذهن تو رو هم خراب میکنه.

چکار کنم باش رودربایستی دارم.

از طرفی نمیخوام شوهرمم از دستم ناراحت شه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت همیشه باهات در ارتباط بوده؟ منظورم اینه که تو خوشی و غم تو هم کنارت هست؟

اگه آره کنارش بمون و شوهرت رو راضی کن، مخشو بزن و بهش بگو که اصلا داستانش با بقیه مردای دنیا جداست... بقیه هرکاری بکنن تو بهش بدبین نمیشی الکی 

لوسش کن، حق داره نگران باشه

اگه دوستت فقط سر غر زدن پیداش میشه، دوستت رو کمرنگ کن تو زندگیت

چون واقعا خودت هم یه ظرفیتی داری و بخاطر این همه تخلیه انرژی منفی یه طرفه، صددرصد ذهن و جسمت بیمار میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ممنون از نظر مفیدت

چند تا راه حل داره

یا به همسر خودت توضیح بدی که فقط داری دلداریش میدی و حساب کسی که خیانت کرده با مردی که وفادار و جنتلمنه جداست یا دیگه با دوستت حرف نزنی یا هم که تنها رفتنی بیرون باهاش حرف بزنی🤔

ریپلای نزن نمیخونم

دوستت همیشه باهات در ارتباط بوده؟ منظورم اینه که تو خوشی و غم تو هم کنارت هست؟اگه آره کنارش بمون و ش ...

والا زندگیش اکثرا مشکل و بدبختیه.

من زیاد ندیدم روز خوش داشته باشه.

اکثرا من سنگ صبورشم یا بهش پول قرض میدم.

پیارسال من ۲۱ روز بستری بودم بیمارستان اصلا منو یادش نبود.

والا زندگیش اکثرا مشکل و بدبختیه.من زیاد ندیدم روز خوش داشته باشه.اکثرا من سنگ صبورشم یا بهش پول قرض ...

خب پس

واقعا الکی خودتو مریض نکن با چنین آدمی

خیلی تاثیر میذاره روی ذهن، احتمالا همین الانشم حس خستگی و سنگینی داری

بچسب به زندگی خودت، بهش بگو وقت نداری هر روز تلفنی حرف بزنی

والا دوست نیست، سواستفاده‌گره

هم احساسی هم مالی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب پسواقعا الکی خودتو مریض نکن با چنین آدمیخیلی تاثیر میذاره روی ذهن، احتمالا همین الانشم حس خستگی و ...

شوهرمم همینو میگه.

میگه حرفای اون باعث میشه نسبت بمن سرد بشی.

و شکاک بشی

ماشین نداره چند بار من بردمش پیش وکیل و مشاوره.شاید واسش زیاد مایه گذاشتم.دلمم براش میسوزه

منم یه همچنین رابطه‌ای داشتم

دلم برای یکی می‌سوخت و کمکش میکردم هی

تهش یه بار که گفتم نمیتونم کمک کنم رم کرد

به معنی واقعی کلمه هر چی از دهنش در اومد به خانواده‌ام گفت، تهدید کرد آبرومو میبره جلو همه

حتی فرداش پاشد اومد دانشگاهم و پیش حراست داشت چرت و پرت میگفت درباره من😐

با دوستمم درگیر شد حتی 

یه مدت انقدر استرس داشتم که موقع رد شدن از خیابون هی چک می‌کردم یه وقت اون‌طرفا نباشه با ماشین بزنه بهم.

دلت واسه هیچ‌کس نسوزه

شوهرمم همینو میگه.میگه حرفای اون باعث میشه نسبت بمن سرد بشی.و شکاک بشی

حق داره بنده خدا

شما هم اگه ببینی شوهرت با دوستش درمورد زن خیانت‌کارش حرف میزنه هی، احساس بدی میگیری

منم یه همچنین رابطه‌ای داشتمدلم برای یکی می‌سوخت و کمکش میکردم هیتهش یه بار که گفتم نمیتونم کمک کنم ...

وای مو به تنم سیخ شد