2777
2789
عنوان

بقایای بعد از سقط جنین

506 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من دیدوز متاسفانه بچم در ۵ هفتگی سقط شد امروز رفتم سونو واژینال دادم گفت یه بقایا ۱۴*۳۲ دارم کسی تاحالا تجربه این سایز و دفعشو داشته نمیخوام کورتاژ کنم خیلی استرس دارم بارداری اولم بود حالم بده🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تجربه من اینه که برو کورتاژ کن.. منم هی گفتم کورتاژ نمیخوام با قرص سقط کردم بقایا موند چسبید به رحم آخر مجبور شدم بعد از ماه ها دردسر و خون‌ریزی برم کورتاژ کنن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اگر شرایطشو داری برو کورتاژ راحت بشی من که رفتم خلاص شدم از اون دردی که داشتم می‌کشیدم والا بقایا ه ...

من اصلا درد ندارم نه موقع سقطم نه الان که ۳ روز گذشته فقط وقتی میخواد خون ازم بره و پیاده روی میکنم یکم درد میگیره واسه همین ترجیح میدم دارویی و گیاهیی ازبین ببرمش

اگر شرایطشو داری برو کورتاژ راحت بشی من که رفتم خلاص شدم از اون دردی که داشتم می‌کشیدم والا بقایا ه ...

اگه بعد سقط هیچ دردی نداشته باشی و نه خون ریزی 

یعنی کامل سقط شده و بقایا نداری ؟

لایک نکنید 🙏

ببین تجربه من اینه که برو کورتاژ کن.. منم هی گفتم کورتاژ نمیخوام با قرص سقط کردم بقایا موند چسبید به ...

اگه بعد سقط یک هفته خون ریزی شدید. داشته باشی بعدش هیچ درد و خون ریزی نداشته باشی و مرتب هم پریود بشی ماه بعدش یعنی بقایا نداری ؟

لایک نکنید 🙏

اگه بعد سقط یک هفته خون ریزی شدید. داشته باشی بعدش هیچ درد و خون ریزی نداشته باشی و مرتب هم پریود بش ...

فقط با سونو مشخص میشه.. من دقیقا همین شرایطی که میگی داشتم ولی بقایا مونده بود 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میدونستی بقایا داری؟ابعادش چقدر بود؟

نه عزیزم نمی‌دونستم دکتر گفت برو سونو وضعیتت را چک کنم ببینم کامل دفع شده دید نخیر یه کوچولو چسبیده

نه عزیزم نمی‌دونستم دکتر گفت برو سونو وضعیتت را چک کنم ببینم کامل دفع شده دید نخیر یه کوچولو چسبیده

چقدر بعد سقطت رفتی سونو؟ واقعا موندن بقایا ترسناکه من که همش منتظرم بگنده بو کنه😑