صابون؟ بزن نابودش کن یه بارکی ینی چی صابون اینهمه میگیم صابون نزنین پوست سالمو میکنه کنده تحویل میده به پوست سوخته میخوای بزنی؟ پماد الفا بگیر از داروخونه یه روز درمیون لایه برداری کن با لایه بردار یا سفید اب و کسیه بعدشم یه مرطوب کننده یا ابرسان مناسب بخر الکل ملکل نداشته باشه میتونی کرمای ثمین بخری به داروخونه توضیح بدی میده بهت خودش بعد از روش پماد الفا بزن نزار جایی بماله جذب بشه کامل هر شب بزن خوب میشه زود جاشم نمیمونه اصلا
ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از روزی که سوخته دارم الفا میزنم نمیدونم تا کی ادامه بدمراجب صابون هم بگممن قبلا پن استفاده میکردم ...
الفا زمان میبره گلم حدقل یه ماه باید صبر کنی خب سوخته دیگههه بعد ادامه بده خوب خوب که شد برای جاش لایه برداری کن دوباره الفا بزن جایگزین شه پوستت صابون و پن خشکش میکنه بدتر میشه تا جایی که من میدونم والا صابون و پن اولش شاید خوب باشه نتجیشو بخاطر موادش ببینی ولی چون PH پوستو از بین میبره پوستت به مرور دهیدراته میشه و وقتی یه پوستی به دهیدراتگی برسه سخت ترین درمان ممکنه خیلی سخت درمان میشه ینی دهیدراتگیم باعث میشه پوست چروک بیوفته اوایل با چروکای ریز بیدار شدنای صب شرو میشه کم کم هرچی دهیدراتگی درمان نشه چروک عمیق و عمیق تر میشه همه حرفامو علمیشم میتونی با یه سرچ ساده تو گوگل بخونی تا باور کنی
ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...