2777
2789
دقیقا نباید به حرف مردم توجهی داشت من سه سااال کلا با حرف مردم خودمو بیچاره کردم الان دیدگاهم تغییر ...

خیلی مختصر کفتی یک پیام ولی درک احساسم بالاس متوجه شدم راه قشنگیه انتخاب کردی  متفاوت سالم پاک مثبت  بودن سخته ولی قشنگه گم شدن تو مسیر درست پاک حس خوبیه قشنگ‌ترین حس زمانیه که یه اتفاق  برات میفته و تو مطمئنی اون اتفاق یه پاداش بوده از طرف خدا  برای تو بوده دزندگیت پر باشه از این اتفاقای ناب الهی آمینا چون هدفت مسیرت پاک بالاخره خوب میشه قشنگ میشه و میرسی و میبینی و  میخندی چون راه پاک میری سپردی ب خدامهربون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

باور کن کار درستو کردی ک جدا شدی خواهر من با شوهرش دقیقا همین مشکلو داشت بعد ۳۵ سال زندگی الان دارن ...

چه رفتارایی داشت ؟تازه ما عقد نبودیم مشاورا میگن بعد از مالویت تو و عقدت چند برابر میشه رفتاراش 

تازه الان دوران عاشقی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رفتارایی داشت ؟تازه ما عقد نبودیم مشاورا میگن بعد از مالویت تو و عقدت چند برابر میشه رفتاراش تازه ...

اون خواهرمو تو خونه زندانی میکرد نمیذاشت حتی تو حیاط بیاد با هیچکس حق نداشت بگو بخند داشته باشه دیگ نتونس تحمل کنه الان داره طلاق میگیره

اون خواهرمو تو خونه زندانی میکرد نمیذاشت حتی تو حیاط بیاد با هیچکس حق نداشت بگو بخند داشته باشه دیگ ...

درست هم نمیشن پارانویید ها. منم بیرون میرفتم میگفت نخدیدی ک ؟

یا پرده بسته بسته . 

یا میپرسید قبل از من که نرفتی الکی تو پاساژ بگردی  ؟پابند که نبستی؟

خیلی مختصر کفتی یک پیام ولی درک احساسم بالاس متوجه شدم راه قشنگیه انتخاب کردی متفاوت سالم پاک مثبت ...

درسته ولی جوری از جنس مخالف زده شدمو ترسیدم که حد نداره هر کی نزدیکم میشه فکر میکنم نقشع ایی چیزی داره🥲

درسته ولی جوری از جنس مخالف زده شدمو ترسیدم که حد نداره هر کی نزدیکم میشه فکر میکنم نقشع ایی چیزی دا ...

باید روی شناخت ها وتشخیص هات کار بشه ‍زمانی که متوجه شدی لایق آینده ای روشن هستی رها کردن گذشته تاریک بهترین انتخابیه که میتونی انجام بدی ذهن تو چیزایی رو باور میکنه که تو بهش میگی پس حواست باشه چجوری آینده رو تصور میکنی چه بد چه خوب هر جور که تصورش کنی ذهنت اونو به واقعیت تبدیل میکنه  آسان مال قصه‌هاست کلاوضعیت سخت هس ما هم سر سَخت‌تریم میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه تو بدترین شرایط هم میتوان زیبا بودشاد بود قوی بودپرانرژی بود

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

2790
2778
2791
2779
2792