2777
2789
عنوان

ادکلن سک…سی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساعت ۱۲ظهرتا۸شب فقط غذا میخورمو قند وشیرینی رو هم حذف کردمکالری شماری ندارم ولی سالم خوری باشه بهترغ ...

اگ این روش رو هر روز بگیرم در ماه چقد کم میشه؟ 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
اگ این روش رو هر روز بگیرم در ماه چقد کم میشه؟

من داخل ۲ماه ده کیلو کم کردم

سعی کن دوهفته ی بار وزن کشی کنی که نا امید نشی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یچی میشناسم بوی چیز وچیز قاطی اصلا ادم مس ت میشه

خیلی ممنون از راهنمایت😂 خو چی چیه

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
قربون دستت مهربون

انشالله موفق بشی عزیز

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁