2777
2789
عنوان

ادکلن سک…سی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 43 پست
گرونه

باشه شاید ما پول خریدش رو داشته باشیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راجب امضات گروه داری یا نهبا چ برنامه ای وزن کم کردی؟؟

نه عزیزم گروه ندارم

با رژیم فستینگ وزن کم کردم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نه عزیزم گروه ندارمبا رژیم فستینگ وزن کم کردم

ببخش میشه بگی تا منم انجام بدم تو نت میزنم متوجه نمیشم🤕🤕

وزنم 80کیلو شده😔

بدبختی قدمم کوتاه

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
ببخش میشه بگی تا منم انجام بدم تو نت میزنم متوجه نمیشم🤕🤕وزنم 80کیلو شده😔بدبختی قدمم کوتاه

ساعت ۱۲ظهرتا۸شب فقط غذا میخورم

و قند وشیرینی رو هم حذف کردم

کالری شماری ندارم ولی سالم خوری باشه بهتر

غذای کم روغن و کم کردن برنج و ...

واینکه ساعت۸شب تافردا ۱۲ظهر فقط آب چای بدون قند ودم نوش بدون عسل وشکر میتونی بخوری

واوایل اگه برات سخت بود هروقت ضغف کردی ی تیکه نون خیاری چیزی بخور به خودت سخت نگیر تا بدنت عادت کنه

و در آخر میتونی هفته ی اول ی روز درمیون بگیری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁