2821
2789
عنوان

من یک احمقم

123 بازدید | 13 پست

فردا کنکور دارم چهارمین ساله که پشت کنکورم بهانه نمی گیریم خریت کردم و نخوندم دیگه نمی دونم چی کار کنم از شرایط زندگیم هم بخوام بگم یک ماشین پراید و توی یک اتاق ,چهار نفری زندگی می کنیم نمی دونم افسردگی بود یا نا امیدی یا اهمال کاری تنفر خشم تنبلی بیخیالی و خیالبافی ولی خودمو نمی بخشم دعام کنید اگر قراره باز عذاب بکشم خدا حداقل توی مرگ حقمو بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز اوله جونیته

اگه به درس علاقه نداری برو دنباله کار

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ای بابا چقدر سخت می گیری؟ هرچقدرم احمق باشی از من احمقتر نیستی

وای من از تو احمقترم 🤣🤣🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب چی کار کنم نمی خوام مثل مادرم از دست شوهر کتک بخورم و حتی اجازه ی آب خوردن نداشته باشم

چرا اکثر باباهای ایرانی اینطور هستند..به زن و بچه اهمیت نمیدن و عذاب میدن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
اخه چرا

چون من کنکورم قبول شدم. مدرکم گرفتم هر مدرکی که فکرشو بکنین من دارم مترجمی، تورلیدری، قالیبافی، سازهای مختلف، ولی یه ذره آرامش ندارم

یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

نمی دونم یه طوری شده که از شوهر کردن فراریم و می ترسم

حق داری بخدا الان که فکر می کنم می بینم مردا همون لولوخورخوره هایی بودن که تو بچگی ازشون می ترسیدم

یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

2790
2823
2791
2779
2792