2777
2789

خوبه اگه علاقه داشته باشی بازار کار داره خصوصا دم عید

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا البته دارم طلاهام میفروشم🫠

نه اصلا پول پس انداز از مادرت کسی بگیر 

فعلا اگه میتونی آموزشگاه برو مدرک گرفتی بعدش 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نه اصلا پول پس انداز از مادرت کسی بگیر فعلا اگه میتونی آموزشگاه برو مدرک گرفتی بعدش

برای همین اموزشگاه دارم طلا میفروشم عزیزم خانواده هم که اگر بفهمن حتی مانع میشن چع برسه پول

برای همین اموزشگاه دارم طلا میفروشم عزیزم خانواده هم که اگر بفهمن حتی مانع میشن چع برسه پول

جدی خو پس بفروش  یک لاین میری لاین میکاپ و رنگ بردار اگه مدیر می‌تونه از نظر قیمت باهات کنار بیاد خوبه هردوشون بازار کار دارن من وقتی میرفتم ی دختر بود این دولاین برداشت خیلی مدیر خوبی داشتیم باهاش کنار اومد مدرک گرفت

جدی خو پس بفروش یک لاین میری لاین میکاپ و رنگ بردار اگه مدیر می‌تونه از نظر قیمت باهات کنار بیاد خو ...

اره کنار امدنی میان ولی میخام تخصصی روی رنگ مو تمرکز کنم کار کنم اگر خدا بخواد

رنگ مو خوب هست خیلی خوبه ولی کنارش یه چیز دیگم یاد بگیر و اینکه سعی کن پولشو جور کنی قرض کنی نه اینک ...

چیکار کنم چاره ای نیست هیچکس نیست بهم پول بده کسیم نیست وام بگیره برام مجبورم

چقدر باید بدی؟ نمیتونی یکم صبر کنی دستت پول بیاد

نه من الان سر کار نمیرم چند روزه که بگم حقوقم پولم هزارتومن ندارم پارسالم میخاستم برم هی صبر کردم صبر کردم گرونتر شد نرفتم