2821
2789

خوبه اگه علاقه داشته باشی بازار کار داره خصوصا دم عید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره دقیقا البته دارم طلاهام میفروشم🫠

نه اصلا پول پس انداز از مادرت کسی بگیر 

فعلا اگه میتونی آموزشگاه برو مدرک گرفتی بعدش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه اصلا پول پس انداز از مادرت کسی بگیر فعلا اگه میتونی آموزشگاه برو مدرک گرفتی بعدش

برای همین اموزشگاه دارم طلا میفروشم عزیزم خانواده هم که اگر بفهمن حتی مانع میشن چع برسه پول

برای همین اموزشگاه دارم طلا میفروشم عزیزم خانواده هم که اگر بفهمن حتی مانع میشن چع برسه پول

جدی خو پس بفروش  یک لاین میری لاین میکاپ و رنگ بردار اگه مدیر می‌تونه از نظر قیمت باهات کنار بیاد خوبه هردوشون بازار کار دارن من وقتی میرفتم ی دختر بود این دولاین برداشت خیلی مدیر خوبی داشتیم باهاش کنار اومد مدرک گرفت

جدی خو پس بفروش یک لاین میری لاین میکاپ و رنگ بردار اگه مدیر می‌تونه از نظر قیمت باهات کنار بیاد خو ...

اره کنار امدنی میان ولی میخام تخصصی روی رنگ مو تمرکز کنم کار کنم اگر خدا بخواد

رنگ مو خوب هست خیلی خوبه ولی کنارش یه چیز دیگم یاد بگیر و اینکه سعی کن پولشو جور کنی قرض کنی نه اینک ...

چیکار کنم چاره ای نیست هیچکس نیست بهم پول بده کسیم نیست وام بگیره برام مجبورم

چقدر باید بدی؟ نمیتونی یکم صبر کنی دستت پول بیاد

نه من الان سر کار نمیرم چند روزه که بگم حقوقم پولم هزارتومن ندارم پارسالم میخاستم برم هی صبر کردم صبر کردم گرونتر شد نرفتم