2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید

423 بازدید | 25 پست

اگه شما همسرتون پاک باشه

و نه ارتباط عاطفی نه جنسی با کسی داشته باشه

ولی سر یه سو تفاهم شما بربد قهر و جلو چند نفر بگید شوهرم خیانت کرده

بعدا حرص نمیخورید که چرا الکی آبرو شوهرتونو بردید؟ 

خیلی خودخوری میکنم خیلی

نه خواب دارم نه خوراک درست حسابی

اگه واقعیت بود نمیسوختم

ازینکه الکیه میسوزم

به نظرتون چطوری کنار بیام با این فضاحت

ضمنا نگید چه سو تفاهمی حوصله تعریف ندارم

فقط ممنون میشم جواب بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی ممکنه یجایی اشتباه غیرقابل جبرانی ازش سربزنه.حالا که گذشته میتونید به گوش اون اشخاص برسونید ک اشتباه کردین و از این به بعد مسائل زندگیتون رو برای هیچ کسی تعریف نکنید ودرس عبرت بشه براتون این از همش مهتره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خیلی کارت زشت بود 

هر دعوایی که میشه بینتون باید تو خودتون نگه دارین به کسی نگین اگه قهرین جوری رفتار کنین که بقیه نفهمن اصلا نباید جلوی کسی دعوا کنین واقعا کارت زشت بوده

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

جای شوهرت بودم طلاقت میدادم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍