2821
2789
عنوان

گت دم رایت

72 بازدید | 6 پست

خروشان بشد وایت و تیره سرش، بزد داد و فریاد بر سر همسرش، به قرآن به انجیل به جیزس قسم، که اهریمنم ناکسم بد اَسم، به سختی فولاد و چون آهنم، نه در دِنجِرم ، بلکه دِنجِر منم،گمانت چنین است ناپخته زن، بکوبد دری و کسی سمت من، تفنگی نشانه گرفته به سر ؟ ، من آنم که مشتش بکوبد به در!

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

تکبیرررر

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۷ سالته بچه اینجا چیکار میکنی واقعا ؟؟؟ اینجا نی نی سایته اصلا بدرد شما ها نمیخوره یه اینجا فقط مون ...

ببخشید

عجبا جای شما رو تنگ کرده مگه 😭🙏🏼

ممنونم

2824
2823
2791
2779
2792