2777
2789

باید قبل واریز وجه با غرفه دار حرف زد؟ 

تلفنی میشه حرف زد یا فقط میشه چت میشه لطفا زود بگید

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

نه 

اگه نوشته کار موجوده سفارشتو بده پرداخت کن پیام میره خودش براش 

تا وقتیکه بستت نرسیده خود باسلام پولو به غرفه دار نمیده بعد از اینکه دستت رسید اعلام کردی رسیده بعد پولو میفرستن براش

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با پیام میشه حرف زد و اینکه واریز میکنی تا به دستت نرسیده با اون تسویه نمیکنن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

موجودی و سایز اینارم باید قبل ثبت سفارش از غرفه دار بگیری

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

با چت فقط

پیام بده موجودی بگیر اگه خواستی بگو عکس بدون ژورنال بفرسته بعد اگه مطابق میلت بود سفارش بده و پول پرداخت کن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه اگه نوشته کار موجوده سفارشتو بده پرداخت کن پیام میره خودش براش تا وقتیکه بستت نرسیده خود باسلام پ ...

جدی؟ پس معتبره؟ زده فروشنده نیم ساعت پیش انلاین بوده بهش پیام دادم هنوز جواب نداده قیمتش کمتر از بقیه غرفه هاست میخوام یه گقت دبه نکنه

بعد با سلام خودش قسمت خاصی برای پرداخت امن داره یا همون عادی پرداخت کنم پولو مدلی ک گفتی سیو میکنه؟ 

نه اگه نوشته کار موجوده سفارشتو بده پرداخت کن پیام میره خودش براش تا وقتیکه بستت نرسیده خود باسلام پ ...

پشتیبانی عین دیجی کالا داره بشه حرف زد باهاش؟ 

جدی؟ پس معتبره؟ زده فروشنده نیم ساعت پیش انلاین بوده بهش پیام دادم هنوز جواب نداده قیمتش کمتر از بقی ...

نه بابااا چرا دبه کنه 😂

اره داره تو خود برنامه اول انتخاب کن محصول رنگشو تعدادشو اوکی کن قیمتشو میگه با هزینه ارسالش بعد یه گزینه پرداخت داره بزنی میری تو بخش پرداخت خود برنامه 

پشتیبانی فک نکنم ولی خود پیوی فرستنده هست با یه یه صفحه که وقتی پرداخت کردی باز میشه برات تو اون صفحه نوشته محصول الان کجاست مثلن مینویسه غرفه دار بسته شمارو به اداره پست ارسال کرد یا مثلن محصول شما از اداره پست استان مرکزی به استان تهران در حال حرکت است در ضمن هر موقع ارسال بشه از پیامک بهت گزارش میدن

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

نه بابااا چرا دبه کنه 😂اره داره تو خود برنامه اول انتخاب کن محصول رنگشو تعدادشو اوکی کن قیمتشو میگه ...

اگه مشل داته باشه گقتی دستم رسید مرجوع میکنن عین دیجی کالا و پولو برگردونن؟ 

2790
2778
2791
2779
2792