2777
2789
عنوان

30 نفر مهمان داریممم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 63 پست
ببین اسی من برای تعدادزیادقرمه سبزی وبادمجون گذاشنم سالادماکارونی هم درست کردم بعدجالب اینجابودازسال ...

نوش جاننن عزیزم 

کلا سالاد ماکارونی خوشمزس من خودم به شخصه اگه سالاد ماکارونی روی سفره باشه از غذاهای دیگه نمیخورم اصن😶🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقاچون بعضی غذاهاتکراری ان مثا خورش ها،مرغ و......این طورچیزابیشترخورده میشن

من خودم کسی دیگه درست کنه زیاد نمیخورم نمیدونم چرا میلم به غذای گرم میره مخصوصا اگر ظهر باشه ،اگر برای شام باشه برعکس میشه 🤭

بله کافیه سه بسته، هر نیم کیلو برای ده نفر(مخلفات هم داره دیگه بااونا خیلی زیاد میشه)

به مهموناتونم بستگی داره که دوست داشته باشن بخورن یانه ولی درکل کافیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

در کنار غذای دیگه لازم نیست به تعداد برای همه درست کنید شاید چهاربسته کافی باشه من دوبسته برای دوازده نفر کنار غذاهای دیگه درست کردم تا چندین روز سالاد ماکارونی داشتیم😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

میتونی دوتا ظرف اندونزی درست کنی دوتا ظرف سالاد ماکارونی هم سالاد میشه هم ی غذای مستقله😁

ببین عشقم الان من 3 بسته ماکارونی فرمی رو گرفتم

باز برم کلم سفید و بنفش بگیرم ژامبون و خیارشور و نخود و ذرت بیشترم میخوام

نمی ارزه بی پول میشم😭🤣