2777
2789
عنوان

زندگی

92 بازدید | 14 پست

حالم از خودم بهم میخوره. شاغلم ولی هیچی ندارم. اعصابم بحدی خورده که میخوام سرم رو بزنم به دیوار. حتی نمیتونم به خرید ماشین فکر کنم. خدااااا. باید چیکار کنم آخه. 

ماهی هروقت ازای بگیری تازست ازاین ماه شروع کن پس انداز. کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین پس اندازا مگه میشه به خواسته ها رسید؟

بله کم کم میشه  

ی شبه نمیشه رهه صدساله رفت از کم شروع کنی میشه خودمم همین امسال شروع کردم خداروشکر تونستم کم خریدم اقتصادی خرج کردم با وجود بچه ام ولی شد تازه من شاغل نیستم شوهرم بهم میده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سعی کن پولاتو با برنامه و برا چیزای ضروری خرج کنیبقیشو قرعه خونگی کوتاه مدت شرکت کنحقوقت چقدره؟

انقد اعصابم از خودم خورده حد نداره. اصلا نمیشه.

14 و همش میره همون دو سه روز اول

خوبه. خداروشکر.والا ده دوازده ساله همینه برام.

شما ی کار کن خداروشکر هم شاغلین همراه تصمیم بگیر همراه بعد حقوق گرفتن اول بازار برو ی طلا کوچیک شده بخر زیاد گرون نباشه همون کم کم میشه برات یه عادت ی دغدغه ذهنی همون میشه میگی بزار پول گیرت میاد بزار اینا بفروشم ی چی. بهتر بردارم اصلا نگم برات بخدا من صندوق طلا شروع کردم الان همون یه گردنبند خوب برداشتم ماه قبل  الان دوباره این ماه ی سکه پارسیان خریدم شما حتما میتونید برنامه ریزی کنی رو پول ت میتونی خواستن توانستن هست خواهر 

شما ی کار کن خداروشکر هم شاغلین همراه تصمیم بگیر همراه بعد حقوق گرفتن اول بازار برو ی طلا کوچیک شده ...

آره باید از یه جا شروع کنم واقعا. دیگه بعضی اتفاقا و چیزها هست که خیلی بهم فشار آورده. باید یکم به خودم بیام.

مرسی از دلگرمیت خواهر

آره باید از یه جا شروع کنم واقعا. دیگه بعضی اتفاقا و چیزها هست که خیلی بهم فشار آورده. باید یکم به خ ...

خدا به دل وزندگیت آرامش نور بده  فدات خواهری 

اره شروع کن میشه کم کم دغدغه ذهنی ات که پول الکی نمیزاری  دم دستت هرچی میاد میری زود طلا میگیری انشالله که موفق باشی تو زندگی و کارتون

شما ی کار کن خداروشکر هم شاغلین همراه تصمیم بگیر همراه بعد حقوق گرفتن اول بازار برو ی طلا کوچیک شده ...

آره باید از یه جا شروع کنم واقعا. دیگه بعضی اتفاقا و چیزها هست که خیلی بهم فشار آورده. باید یکم به خودم بیام.

مرسی از دلگرمیت خواهر

آره باید از یه جا شروع کنم واقعا. دیگه بعضی اتفاقا و چیزها هست که خیلی بهم فشار آورده. باید یکم به خ ...

❤️❤️❤️🥰🥰🥰🌹🌹🌹

مرسی. ان شاالله توام هرچی از خدا میخوای بهت بده

ممنون خواهر از دعای قشنگن به غروب به ف ال نیک میگیرم برای هردومون انشالله برکت باشه نور  ❤️❤️