2777
2789
عنوان

خیانت همسر

327 بازدید | 38 پست

سلام

خواستم بدونم کسی هست که شرایط الانه من رو داشته باشه و تونسته بهترین راه رو برای حل مشکلش پیدا کرده باشه؟

مشکل اینجاست که... من سه ساله ازدواج کردم و خوب متوجه شدم باردار نمیشم و کارم به آی وی اف کشید و بازم نشد که باردار بشم و همسرمم چون خیلی بچه دوست داره، واقعا نمیدونم بخاطر فرار از سنگینی این فشار یا بخاطر لج با من با هر دلیل دیگه ای وارد رابطه با یک خانوم شد، شبها میرفت و صبح میومد خونه و گوشی رو خاموش میکرد و وقتی هم میومد خونه بهانه های الکی، من نمیدونستم پای خانم در میونه ولی وقتی متوجه شدم دعوامون شد و گفت که بخاطر فرار از فکر و خیال این کارو کرده و قول داد که تمومش کنه، اما از همون چند ماه پیش تاهمین الان من بارها بارها متوجه شدم که هنوز با خانومه در ارتباطه و یک روز درمیون هم سرش باهاش دعوا داریم ، و اونم همه چی رو همیشه انکار میکنه و میکه من هیچ کاری نمیکنم، اما من پیامها و تماسهاشو میدیدم توی گوشیش، اما بازن انکار میکرد، چون مدرک و سندی هم ندارم نمیتونم ثابت کنم، حتی سری آخر گفت  گوشیم هک شده و یک نفر داره از طرف اون خانوم بهم میده و از طرف منم جواب میده که شر تو زندگیمون بندازه، من دیگه واقعا موندم چبکار کنم، کم آوردم ، نه اعتراف میکنه و نه دست برمیداره از کارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بدونم برای چی طلاق نمیگیری وقتی بچه هم نداری؟؟ به چه علت موندی تا پای یه بچه بیاد وسط بیچاره تر بشی بخدا جات بودم چمدونم و میبستم میرفتم ببین مثلا شوهر من خیانت بکنه چه فرقی میکنه ثابت کنم یا نکنم مهم اینکه به خود آدم ثابت بشع 

در مورد هک دروغ گفته شک نکن

تو نت سرچ کردم یک همچنین نرم افزاری هست که پیام میفرسته از یک نفر به گوشی خودمون، اما اینکه بخواد جوابشم از طرف خودمون ارسال بشه باورش سخته

اسی منتظر اعتراف شوهرت موندی!!!اعتراف کنه چی قراره عوض بشه جز اینکه روش باز میشه بهت و راحت تر خیانت میکنه بهت 

اینکه گفته هک شدم و اینا شر و بر گفته خیالت راحت با اون خانم هست هنوزم .یا کنار بیا با گندکاری های شوهرت یا طلاقت بگیر قبل اینکه بچه بیاری 

نمیدون واقعا یه بچه ارزش خراب کردن یه زندگی رو داره؟

ارزش دل شکوندن رو داره؟

اگر آره پس چرا مردایی که بچه دار نمیشن خانمشون تا آخر عمر پاشون می ایسته

چرا؟

چرا؟

خانما که بیشتر بچه دوست دارن تا مرد

پس علتش بچه نیست علتش هرزگی و چندش بودن مرداست

میشه بدونم برای چی طلاق نمیگیری وقتی بچه هم نداری؟؟ به چه علت موندی تا پای یه بچه بیاد وسط بیچاره تر ...

آخه با اینکه ازش دلگیرم و عصبانی ولی از طرف دیگه دوسش دارم و حس میکنم بخاطر بچه داره لجبازی میکنه و چون خیلی سادست افتاده تو تور یک زن دیگه

تو نت سرچ کردم یک همچنین نرم افزاری هست که پیام میفرسته از یک نفر به گوشی خودمون، اما اینکه بخواد جو ...

اسی ساده نباش به خدا دروغت گفته این نرم افزار هست ولی شوهرت دروغ گفته خودت گول نزن .اگه انقدر دوستش داری خب کنار بیا با خیانت کاریش ولی خودتو گول نزن

اسی منتظر اعتراف شوهرت موندی!!!اعتراف کنه چی قراره عوض بشه جز اینکه روش باز میشه بهت و راحت تر خیانت ...

منتظرم اعتراف کنه یا یک مدرک درست حسابی ازش داشته باشم که اگه بخوام طلاقم بگیرم دلیل ثابتش کنم، چون در غیر این صورت اون میگه چون این بچه دار نمیشه جدا میشیم

آخه با اینکه ازش دلگیرم و عصبانی ولی از طرف دیگه دوسش دارم و حس میکنم بخاطر بچه داره لجبازی میکنه و ...

تو چقدر ساده ای دختر جون چند سالته؟ کی بخاطر این موضوع میره خیانت میکنه؟ شوهرت یه هرزه ست تنوع طلب برات دعا میکنم فقط بچه دار نشی چون تو نمیدونی بعد بچه چه فجایعی در انتظارته ولی من میدونم....

کی قراره گوشی شوهر شمارو هک کنه !اونم یهویی بزنه و پیام بره به همون زنیکه😐من تو تاپیک های خیانت اصلا شرکت نمیکنم و نظری نمیدم ولی در مورد شما واقعا ناراحت شدم چون شوهرت داره از سادگیت سواستفاده میکنه و همچین دروغ مزخرفی گفته

نمیدون واقعا یه بچه ارزش خراب کردن یه زندگی رو داره؟ارزش دل شکوندن رو داره؟اگر آره پس چرا مردایی که ...

قسمت جالبش هم اینه که با این کارایی که میکنه انتطار داره میاد خونه به روش بخندم و قربون صدقش برم، بعد میگه تو اخلاق نداری همش اخم میکنی و تحویل نمیگیری حالا نمیگه با کارایی که میکنه هر کی بود گذاشته بود رفته بود چه برسه به اینکه به روش بخنده