۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 عنوان تو انسانی چه رشته هایی خوبه 149 بازدید | 26 پست میدونم فرهنگیان و حقوق و روانشناسی هستن از نظر شما کدوم بهتره و اینکه من ته دلم از شاغل نشدن و اینکه بعد اون همه درس خوندن بیکار بمونم میترسم کلا یا میتونم برم هنرستان یا انسانی چیکار کنم 1404/04/26 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8067 درجریان نیستم ..ولی حقوق خیلی خوب نیست اینو میدونم دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6389 من رشتم تاریخ بود و راضی بود. اکه ادامه میدادم خود رشته مون برا تدریس میگرفتم منو
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12719 من که میگم از انسانی فقط روانشناسیش خوبه اونم حتما دولتی و دانشگاه شهر خوب مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 من که میگم از انسانی فقط روانشناسیش خوبه اونم حتما دولتی و دانشگاه شهر خوب چرا
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12719 چرا از بقیه همه رشته هاش بدم میاد فقط روانشناسی دوست دارم بنظرم کاربردی و لازمه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 کلا انسانی دوست ندارم ولی بازم حقوق بهتره اینطوری که من دارم تحقیق میکنم باید قید انسانیو بزنم چون خیلی دارم ناامید میشم از بس گفتن فلانه کار نیست و....
پسر_عجیب_غریب عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 594 درجریان نیستم ..ولی حقوق خیلی خوب نیست اینو میدونم جدی میفرمایید؟
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 از بقیه همه رشته هاش بدم میاد فقط روانشناسی دوست دارم بنظرم کاربردی و لازمه اینطوری که من دارم تحقیق میکنم باید قید انسانیو بزنم چون خیلی دارم ناامید میشم از بس گفتن فلانه کار نیست و..
پسر_عجیب_غریب عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 594 من خودم هنرستان کامپیوترم به نظرم هنرستان نیا برو ریاضی یا انسانی
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 من خودم هنرستان کامپیوترم به نظرم هنرستان نیا برو ریاضی یا انسانی اینطوری که من دارم تحقیق میکنم باید قید انسانیو بزنم چون خیلی دارم ناامید میشم از بس گفتن فلانه کار نیست و..نمره ریاضیم داغونه
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12719 اینطوری که من دارم تحقیق میکنم باید قید انسانیو بزنم چون خیلی دارم ناامید میشم از بس گفتن فلانه کار ... آره واقعا همونجوریه فقط در صورتی بیای که خیلی به یه رشته خاص علاقه داشته باشی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8067 جدی میفرمایید؟ اقای جدی میفرمایید ، با شما نبودم😊 دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
neegin369 عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 840 تورو خدا این فرهنگیان ول کنید فک میکنی معلم شدن خیلی خوبه اخه مگه اینکه عشق و علاقه خاصی داشته باشی وگرنه حرفشم نزن وکالت و روانشناسی خوبن