2777
2789
عنوان

فروشنده بهم گفت چرت پرت میگی😐😐😐

289 بازدید | 17 پست

از ۴تیر پیشش یه ماگ‌گرفتم

دوهفته ارسال نکرد چیزی نگفتم بعد دوهفته گفت اره شمایی میخواستم بهت زنگ بزنم بگم موجود نداریم😐😐😐بعد من یه پول دیگه دادم یکی دیگه سفارش دادم

هرروز میگفت من ارسال کردم دادم تیپاکس

گفتم تیپاکس شهرمون خوب نیست بده پست گفت نه پست خوب نیست

گفتم باشه

نداد ک نداد قسم میخورد من ارسال‌کردم میگفتم کجا ارسال کردی

از اینایی بود فقط میخواست حرف بزنه 

یا میگفتم ارسال نکردی میگفت باهوش میگم ارسال کردم بد باادم‌حرف میزد

میگفتم ارساد نکردی میگفت چرت‌پرت‌نگو😐

تا با هزار تهدید پولمو برگشت زد

اصلا دیگه سایتا هم خوب نیستن نماد اعتماد الکی میدن🤦‍♀️بااینکه نماد اعتمادم داشت میخواست ارسال نکنه

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه پس دااااد

من جهازمو لوازم برقی رو از نمایندگی پارس خزر گرفتم قرار بود دستگاه تصفیه آب امانت بمونه دستشون تا من مستقر شدم توی خونه زنگ بزنم با نصاب بفرستن 

یک ماهه خدا شاهده هر روز زنگ میزنم میرم اونجا گردن نمیگیرن میگن ما تحویل دادیم ۶ میلیون و پونصد پولم رو هوا مونده 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اگه اینماد داشته باشه و مشتری ناراضی باشه اینمادو میگیرن 

بعدم اینمادش معتبر بود؟

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اگه اینماد داشته باشه و مشتری ناراضی باشه اینمادو میگیرن بعدم اینمادش معتبر بود؟

اره میزدی روش تاریخ ثبت و همچی داشت نمیدونم چطوری شکایت کنم ازش

💍♥️

کد رهگیری نداد

خاک بر سر من که زبونم تو خونه درازه بیرون از خونه پپه هستم میگم باشه اصلا به ذهنم نرسید این حرف

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕