2777
2789
هیچی باید صبر کنی تا سه ماه منم تو ان تی فهمیدم دوقلوئه

واقعا 

برای قلب رفتی ساک دوم نبود؟

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم واسه منم دوقلو هستن من هفته ۶ رفتم کاملا دیده شدن.مگه میشه غیب بشه؟یه هفته دیگه تکرارکن سونوتو.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚
هیچی باید صبر کنی تا سه ماه منم تو ان تی فهمیدم دوقلوئه

ای جانم

بهم گفت هفته بعد برو بیرون سونو

واقعا احتمالش هست؟

البته گفت دوتا ساک جداگونه دیده و احتمالا ناهمسانن گفت به احتمال 80 درصد هست

عزیزم واسه منم دوقلو هستن من هفته ۶ رفتم کاملا دیده شدن.مگه میشه غیب بشه؟یه هفته دیگه تکرارکن سونوتو ...

من 8 هفته و3 روزم بود منشیش کنارم واستاده بود گفت یه لحظه قلبش زد ورفت دیگه دکتر ندید

ای جانم بهم گفت هفته بعد برو بیرون سونو واقعا احتمالش هست؟ البته گفت دوتا ساک جداگونه دیده و احتم ...

انشالله که اگه دوست داری دوقلو باشه و سالم

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
خدا از زبونت بشنوه لحظه شماری میکنم تا هعته بعد

ای جان عزززیزم خدا سالمشو بهت بده من که دیوانه شدم به هرچی چنگ میزنم نفهمیدم جنسشون چیه 

یه هفته دیگه سونو دارم ینی ۷سال میگذره ها

به منم گفتن که یک چیزی میبینم اول گفت هماتومه بعدش گفت انگاردوقلوه ولی یکیش هست وان ساک داره جذب میشه ولی خودم دوتادیدم قلب بچه رادیدم میزدولی ان دومی نمیدونم هماتوم بودچی بوداخرش