2777
2789
عنوان

خیلی منزوی شدم

105 بازدید | 10 پست

یعنی از وقتی یادمه خانواده ام نمیزاشتن با کسی رفت و آمد کنم 

در حد مدرسه و دانشگاه ولی نمیزاشتن این دوستیه ادامه دار باشه که باهاشون برم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟هیچ چیز جای روابط دوستی رو نمیگیرهحتما همه باید حداقل یه دوست صمیمی داشته باشن

23

ولی آدم حساس و مغروریم یکی از دلایل اینکه تو مدرسه و دانشگاه دوستای کمی هم داشتم همینه 

نمیتونم زیاد ارتباط بگیرم 

چون هم اعتماد به نفسش و ندارم هم برخورد بد ببینم نمیتونم دوباره برگردم به اون طرف 

از اینکه مثل بقیه هم سن و سالم نیستم خیلی ناراحتم 

حس عقب افتادگی از این دوره زمونه رو دارم

هر روزم پدر و مادرم باهام بحث میکنند 

23ولی آدم حساس و مغروریم یکی از دلایل اینکه تو مدرسه و دانشگاه دوستای کمی هم داشتم همینه نمیتونم زیا ...

خدا حفظتون کنه🌺

اگه حساس هستی که مطمئنم دیگران اینو بهت گفتن بدون اخلاق و رفتارو مراعات می کنی و هر چیزی رو به زبون نمیاری بخاطر همین دیگران بهت حرفی میزنن بهت برمیخوره چون خودت رعایت می کنی

ولی سعی کن چیزی رو به دل نگیری اکثرا از حسادت حرفی رو بهت میزنن چون تورو خوب دیدن

23ولی آدم حساس و مغروریم یکی از دلایل اینکه تو مدرسه و دانشگاه دوستای کمی هم داشتم همینه نمیتونم زیا ...

و اینکه

اگه مغروری لابد برای خودت زحمت کشیدی و کسی هستی

زرنگی 

ولی اینو بدون یکم خودتو توی موقعیت های اجتماعی پایین بیار کسی حس بدی ازت نگیره فکر کنه داری بهشون پز میدی یا خودتو میگیری

اینجوری با دیگران ارتباط میگیری و کم کم دنبال یادگیری های جدید توی روابط میری و خوشحالتری

خدا حفظتون کنه🌺اگه حساس هستی که مطمئنم دیگران اینو بهت گفتن بدون اخلاق و رفتارو مراعات می کنی و هر ...

عزیزم خیلی خوب منو شناختی دقیقا همینطوره که میگی 

علت بی زبونیم هم همینه چون خیلی مراعات میکنم و یخورده ترس از آدما هم دارم

عزیزم خیلی خوب منو شناختی دقیقا همینطوره که میگی علت بی زبونیم هم همینه چون خیلی مراعات میکنم و یخور ...

از طرز صحبت کردنتون مشخصه آدم درستی هستین🌺

ان شاالله همیشه موفق باشین و دنیا به کامتون بشه