2777
2789

سلام عزیزانم 

مدیر ترخیص هستم بخشی از مجموعه‌م

و محیط کاریم توی این سه سال واقعا آقا زیاد بوده

و هنوزم هست و قبلا اصلا آقایون هیز نبودن یا واکنشی نشون نمیدادن(گمرک هستم) یعنی در طول روز من شاید با ۲۰_۳۰ آقا سر و کار دارم

اما توی بخش ما حدود ۱۲ آقا هست و کلا۵ خانم هستیم (یعنی اتاق‌مون)

این‌روزا بخاطر تقریبا گمرک ایران خوابیده خیلیارو بیرون کردن( اخراج نکردن)

الان ۵خانم هستیم و ۳ آقا دوتا آقا قدیمی هستن و یکی جدید اومده من ۲۱ سالمه ایشون حدود ۴۰سالشه

بشدت هیز بشدت نگاه اندام (باسن میکنه)طوری که خودمم متوجه میشم(لباسم‌هم فرم اداری هست😭 یعنی پوشیده پوشیده)

لبخندهای اذیت کننده میزنه😭 (آرایشی هم نیستم ضدآفتاب و لیپ‌گلس میزنم)

چه خاکی توسرم کنم تو یک اتاق هستیم ۸نفرمون خیلی اذیت میشم حتی میترسم چونکه گاهی فقط خودم و این آقا می‌مونیم بقیه ۲ ظهر میرن من و این آقا چونکه کارمون بیشتر و مهم تره تا ۴ عصر می‌مونیم خیلی معذبم چیکارکنم؟؟؟خیلی حس بدیه بقران خیلی فکرشو کن من سوار آسانسور هم نمیشم ک باهاش توی یکجا نباشم از پله میرم با پاهای دردم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قسمت اخرش که تنها میمونین خیلی بده خیلی سعی کن یجوری یه قسمت دیگه کارکنی که باهاش تنهانشی

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چهرش: خیلی موجه هست و به خودش میرسه خیلی و اصلا بهش نمیاد اینجوری باشه

مثلا من پشتم بهشه و میخوام از توی قفسه پوشه هازو بیرون بیارم با کاغذ میزنه به کمرم میگه خانم لطفا یک نگاه به این ترخیصی ها بکنید یا اوندفعه با کاغذ یکم زد رو باسنم از پشت لطفا این رو مهرکنید😭😭نمیدونم چ واکنشی نشون یدم بقران خیلی خودم رو جدی و خشک میگیرم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه جوری نشون بده انگاری نامزد داری دیگه جرعت نمیکنه

هنوز حلقه نامزدیم دستمه(با اینکه جداشدم💔

یه حلقه بنداز

همیشه حلقه تامزدیم دستمه با اینکه یکمدته جداشدم و اونم نمیدونه جداشدم

چهرش: خیلی موجه هست و به خودش میرسه خیلی و اصلا بهش نمیاد اینجوری باشهمثلا من پشتم بهشه و میخوام از ...

واقعاً مزخرفه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

این قسمت اخرش که تنها میمونین خیلی بده خیلی سعی کن یجوری یه قسمت دیگه کارکنی که باهاش تنهانشی

راهی ندارم😭

چهرش: خیلی موجه هست و به خودش میرسه خیلی و اصلا بهش نمیاد اینجوری باشه

مثلا من پشتم بهشه و میخوام از توی قفسه پوشه هازو بیرون بیارم با کاغذ میزنه به کمرم میگه خانم لطفا یک نگاه به این ترخیصی ها بکنید یا اوندفعه با کاغذ یکم زد رو باسنم از پشت لطفا این رو مهرکنید😭😭نمیدونم چ واکنشی نشون یدم بقران خیلی خودم رو جدی و خشک میگیرم

همیشه اخم‌دلشته باش حساب کار میاد دستش

من همیشه خشک و جدی هستم بخاطر جایگاه شغلیم حتی با خانمها اخه شل بگیرم کارنمیکنن💔

راهی ندارم😭چهرش: خیلی موجه هست و به خودش میرسه خیلی و اصلا بهش نمیاد اینجوری باشهمثلا من پشتم بهشه ...

برگرد اخم کن بگو صدام بزنین متوجه میشم اخم غلیظظ وتن صدای محکم 

فقط برخورد کن و اخم کن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃