2777
2789
اره خوب بود همشون حس ارامش بهم میدادن کلا این جور کارا رو خیلی دوست دارم ولی الان دیگ حوصلشونو ندارم ...

منم ذهنم خیلی درگیره و یکم گره افتاده تو بعضی کارام و سخت میگذره گاهی 

میخام الان دوباره کمر همت ببیندم برم تو کار هواپونوپونو الان که دیگه مامان بابام همیشه پیشم نیستن گیر بدن به لبخند زدن هام و دیونه بودنم 

اصلا تو فکرش نبودم یادم اوردیش 

شاید بتونم مشکلم رو حل کنم باهاش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ذهنم خیلی درگیره و یکم گره افتاده تو بعضی کارام و سخت میگذره گاهی میخام الان دوباره کمر همت ببین ...

انشالله عزیزم موفق باشی

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

منم ذهنم خیلی درگیره و یکم گره افتاده تو بعضی کارام و سخت میگذره گاهی میخام الان دوباره کمر همت ببین ...

سلام عزیزم برای شروع پیشنهادی دارین برام برای هواپونوپونو؟اخ که یه گروه داشتم حذفش کردم.پس برم دنبالش.یه جا هم نزدیکمون هست جلسات هفتگی دارن.پس برم نه؟

انشالله عزیزم موفق باشی

ممنونم عزیزم توهم همینطور 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سلام عزیزم برای شروع پیشنهادی دارین برام برای هواپونوپونو؟اخ که یه گروه داشتم حذفش کردم.پس برم دنبال ...

سلام گلم 

من خودم کتابشو خریدم ویس هم داشتم ازش با ویس خیلی بیشتر و راحت تر تونستم ارتباط بگیرم اصلا کتابشو نفهمیدم 

به نظرم کتابش برا کسی مناسبه که هواپونو پونو رو کامل یاد گرفته باشه 

به نظرم اول با همون گروه که میگی شروع کن 

من ویس رو از تو گروه محمد افلاکی تو ایتا گرفتم رایگان بود ویسش خیلی راحت باهاش ارتباط گرفتم فک کنم شما هم منظورت همون کناله هست 

منو گذاشتم تو امضامرستوران شاندیز جردن

کوبیده میدونی چیه دوست عزیز که اینقد روی حرفت پا فشاری داری و منو هم گذاشتی؟!

یه چیزی هست شبیه کباب لقمه ولی ارزان‌تر.

که توی رستوران مورد نظر شما دو سیخ کباب لقمه ۷۷۰ تومنه 🙂

ممنون عزیزم میگردم وویسهارو پیدا میکنم مرسی

خواهش میکنم عزیزم