2777
2789
عنوان

پروبينگ ميلِ مجراي چشم لوله گذاري چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماماناي عزيز

من چون بچم سه ساله شد و زودترش براي ميل اقدام نكرده بودم واسه همين مجبور به لوله گذاري شديم

پس اگر شما زودتر بريد ، بايد فقط ميل بزنيد و ميل راحتتر از لوله گذاريه . 

نكته ي دوم اينه كه دكترها وقتي لوله رو ميخوان در بيارن بعضيهاشون توي مطب در ميارن و بعضياشون بچه رو در حد چند دقيقه بيهوش ميكنن . اما بعضي دكترا بيهوش نميكنن . 

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️

خداروشکر که دیگه خیالت راحت شد 

من درک میکنم خیلی سخته چشای خوشگل بچتو با قی ببینی و هر روز صبح چشمای نازش سخت بازبشه بخاطر قی

چشم پسر منم خودبخود بازشد شکر خدا 

الهی ک همه ی بچه های تو دنیا همیشه سللمت باشن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خداروشکر که دیگه خیالت راحت شد من درک میکنم خیلی سخته چشای خوشگل بچتو با قی ببینی و هر روز صبح چشمای ...

عزيزم ممنونم از كامنت زيباتون ، دقيقاً همينطوره كه ميگيد . خداروشكر كه از بچه ي شما خودش باز شد . واقعاً شكر ❤️

خیلی سخته درکت میکنم کلی گریه کردم با خوندنش من الان نی نی م داره 8ماهه میشه ولی همچنان چرک وچرک بسیار شدید وآب میریزه چشمش حتی دور چشمش هم قرمز میشه ازسه روزگی اینطوریه خدا خودش کمک کنه خود به خود باز شه من تحمل ندارم 

خیلی سخته درکت میکنم کلی گریه کردم با خوندنش من الان نی نی م داره 8ماهه میشه ولی همچنان چرک وچرک بسی ...

عزيزم  گريه نكن قربون اشكات . من دركت مي كنم خيلي سخته ، الهي كه خودش باز شه . شنيدم كه يه سري دكترها با فشار انگشت به مجرا ، توي يه لحظه بازش مي كنن . من برات دعا ميكنم خودش باز شه . اما اگه خدا نخواست ناراحت نباش ، بسپار به خدا و برو ميل بزن تا قبل از دوسالگي .

ماماناي عزيزم قطره هاي بچم رو سه هفته استفاده كردم و الان سه روزه كه ديگه قطره نميزنم ، ديگه از چشم بچم اصلا آب نمياد و اصلا قي نميكنه و كاملاً خوب شده ، صبحا كه بيدار ميشه راحت چشماشو باز ميكنه . ديگه هم عطسه و ابريزش از بيني نداره . فقط من بايد سر دو ماه برم لوله رو دربيارم . 

ماماناي عزيزم قطره هاي بچم رو سه هفته استفاده كردم و الان سه روزه كه ديگه قطره نميزنم ، ديگه از چشم ...

عزیزم من 20 سالمه و رسیدگی نکردم الان باید لوله بزارم اما میترسم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی