2777
2789

تو عقدم با شوهرم مشکلاتی دارم به حرفام گوش نمی‌ده من شهرستان اون تهران میخام برم تهران شما بودید می‌رفتید دم در خونه مادرشوهرتون با شوهرتون حرف بزنید مطمعن بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو آخر هفته ست بیاد به دیدنت و با آرامش بشینید مشکلاتتون رو حل کنید اگه در کل آدم خوبیه زندگیت رو حفظ کن تو طلاق و شوهر بعدی هیچی نیست اکثرا شوهر دوم بدتر از اولی در میاد تاپیکمو بخونی میبینی

اگر فکر میکنی باید باهاش حرف بزنی اینکارو بکن. میتونی یه جا بیرون قرار بزارین نه خونه مادرشوهرت

آخه کلا نمیاد باهام حرف بزنه مشکل اینه اما یک جلسه حضوری حرف میزدم از این منجلاب نجات پیدا میکردم 

بگو آخر هفته ست بیاد به دیدنت و با آرامش بشینید مشکلاتتون رو حل کنید اگه در کل آدم خوبیه زندگیت رو ح ...

اتفاقا این شوهر دونه اولی تو عقد جدا شدم 

نمیدونم آدم خوبیه یا نه ولی افتاده رو دور لج و لجبازی 

به نظرم اگه مشکل جدی نیست به خانواده ها نکشونن اکثرا بدتر میشه قضیه

خانوادمم با خانوادش حرف زدن اما مشکل اینه من باید با خودش حرف بزنم خونوادش از خودش بدترن میخام مشکلم با بشه از حداقل من تلاشم و کرده باشم