2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگی حس سجاد بهم چیه کی پینشهاد میده؟

خوشش میاد ولی فعلا انگار جنبه رفاقتی نگا میکنه تا رابطه 

یکم بره جلوتر باخودش کنارمیادپیشنهاددمیده

حسه اگه درست نبود ببخش

خداهست 

خوشش میاد ولی فعلا انگار جنبه رفاقتی نگا میکنه تا رابطه یکم بره جلوتر باخودش کنارمیادپیشنهاددمیدهحسه ...

نه عزیزم فکر کنم درست میگی ... به نظرت کی ممکنه پیشنهاد بده ؟ 

بعد میشه اینم بگی این یگ ماه اخیر چرا رفتاراش فرق کرده یکسره پیام میده بهم؟ هنوز با دوست دخترشه ژا کات کردن؟ 

نه عزیزم فکر کنم درست میگی ... به نظرت کی ممکنه پیشنهاد بده ؟ بعد میشه اینم بگی این یگ ماه اخیر چرا ...

مثلا تا۳ماه اینده یازودتر 

اره باهاش کات کرده وقتشو داره برای تومیذاره برای همین پیام میده

خداهست 

مثلا تا۳ماه اینده یازودتر اره باهاش کات کرده وقتشو داره برای تومیذاره برای همین پیام میده

مممنونم ازت. میشه اینم بگی از آینده رابطمون چی حس میکنی؟ 

مامانم زیاد راضی نیستش به نظرت راضی میشه؟ 

بعد خود سجاد میدونه که این رفتاراش معنی داره اینکه انقدر پیام میده و اینا؟ میدونی خودمم قکر مکینم کات کرده ولی عجیبه برام بنا به دلایلی ... میشه دزخواست بدم خصوصی صحبت کنیم؟ خیلی ذهنم مشغوله 🥲🥲

مممنونم ازت. میشه اینم بگی از آینده رابطمون چی حس میکنی؟ مامانم زیاد راضی نیستش به نظرت راضی میشه؟ ب ...

مامانت خیرتو میخواد اگه زیادپافشاری و مخالفت کرد لجبازی نکن

اره میخواددنزدیک تربشه که بهت پیشنهادبده برین تورابطه

خداهست 

حس میکنم شخصیت مستقل و خون گرمی داری تقریبا اجتماعی حق خودتو به تنهایی میتونی بگیریمورد خوب برات میا ...

چهره خواستگارم باب سلیقه ام نیست 

جواد میاد خواستگاریم؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

مامانت خیرتو میخواد اگه زیادپافشاری و مخالفت کرد لجبازی نکناره میخواددنزدیک تربشه که بهت پیشنهادبده ...

عزیزم ببخشید میشه بگی که به نظرت مامانم داره بیش از حد سختگیری میکنه یا نه؟ آخه به یکسری چیزهایی گیر داده که نمیدونم به نظرم خیلی زیاده